Uitjestips augustus – Met o.a. ballonfiësta en Piratendag!

Ook in de maand augustus worden er weer een heleboel activiteiten en evenementen georganiseerd voor jong en oud. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een uitje in de komende maand? Kijk dan even mee, want ik zette in deze Uitjestips Augustus weer een paar tips voor je op een rijtje!

Uitjestips Augustus
Diverse data: Slottuintheater Zeist

Het Slottuintheater in de tuin van Slot Zeist biedt gratis theatervoorstellingen voor kinderen in de maanden juni, juli en augustus, op zondagmiddagen en alle woensdagmiddagen in de zomervakantie. Met deze maand onder andere Villa Verdraaid en een Circusvoorstelling. Zie het volledige programma op de website.

Uitjestips augustus
Zoo ’n Zoomer. Bron: dierenparkamersfoort.nl
12 t/m 14 augustus: Zoo ’n Zoomer Food Festival Dierenpark Amersfoort

Tijdens deze zomeravonden kan iedereen genieten van lekkere gerechtjes, livemuziek en de dieren in Dierenpark Amersfoort. Voor jong en oud! Meer informatie hier.

17 t/m 20 augustus: Ballonfiësta Barneveld

Een leuk spektakel voor alle leeftijden! Ruim 30 heteluchtballon zullen op deze dagen van het terrein opstijgen. De avond wordt afgesloten met een nightglow op muziek met lasershow. Meer informatie op de website.

uitjestips augustus
Bron: ballonfiëstabarneveld.nl
19 t/m 27 augustus – Heideweek Ede

Een jaarlijks terugkerende feestweek voor jong en oud! De Heideweek is een van de grootste evenementen van de gemeente Gelderland en kent een uitgebreid programma aan markten, activiteiten en gratis concerten. Kijk hier voor het programma van 2016.

26 t/m 28 augustus – Uitmarkt Amsterdam

Het grootste gratis toegankelijke festival van Nederland. Je vind er muziek, dans, theater, literatuur en kunst. Kortom: van alles te beleven. Kijk voor meer informatie op de website.

Piratendag 2016

27 augustus – Piratendag Bataviawerf Lelystad

Vandaag wordt het Bataviawerf omgetoverd tot een groot pirateneiland! Je krijgt er spannende piratenopdrachten en beleeft allerlei avonturen. Kom verkleed als piraat en leer hoe je een echte piraat wordt. Schip ahoy! Meer info hier.

Welk uitje wil jij de komende maand zeker niet missen?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!