kiloknaller weegschaal

Kiloknaller #7 – Dat gaat lekkerrrr

Whoop whoop! Ik ben eigenlijk best trots op mezelf. Het gaat goed met het afvallen en het sporten, en ik heb echt wel het idee dat ik lekker bezig ben. Heel voorzichtig durf ik zelfs te denken dat het al een klein beetje zichtbaar wordt. Lees vlug mee in deze nieuwe kiloknaller update!

Stand van zaken

Huidig gewicht: 88,6 kg (- 5,4 kg)
Streef gewicht: 75 kg (nog 13,6 kg te gaan!)
Lengte: 177 cm
BMI: 28,4

Dat betekent dat ik de afgelopen week weer 1,3 kilo ben afgevallen! Zo gaat ‘ie lekker! Mijn BMI is ondertussen al met 1,6 gedaald, dus ook dat gaat de goede kant op. Al met al ben ik dus erg tevreden, ondanks dat ik hier en daar echt wel een keertje de kantjes er vanaf loop.

Dieet

Dat ‘kantjes er vanaf lopen’ zit hem dan vooral in het dieet. In grote lijnen hou ik me er echt wel aan, maar af en toe moet ik toch een keertje zondigen. Maar misschien helpt dat juist om de rest van de tijd wel op het rechte pad te blijven? Als ik het echt super streng moet gaan doen, dan denk ik dat dit eerder alleen maar averechts werkt. Een verwennerij op zijn tijd moet kunnen, zolang dit maar niet uit de hand loopt en te veel wordt. Want dan ben ik weer terug bij af. Maar zoals het nu gaat lijkt die balans dus erg goed te zijn, want ik ben alweer 1,3 kilo kwijt in een week!

Sporten

Uiteraard heeft het sporten ook weer bijgedragen deze week. Zoals gebruikelijk ben ik naar de body balance les geweest. Ook heb ik best wel wat gewandeld, waarvan veelal met Ninthe op mijn rug. Dat is toch weer 11 kg extra ballast. Dus dat zal ook zeker wel een gunstig effect hebben op het totaal plaatje!

Conclusie

Keep on going, zou ik zeggen! Als ik deze flow volhoud, moet het zeker goed komen. Dit is inmiddels de zevende update, en inmiddels zit het ritme en de regelmaat er wel een beetje in. Ik zal daarom niet meer wekelijks een update plaatsen, maar er iets meer tijd tussen laten zitten. Dus over een paar weekjes in de volgende kiloknaller hopelijk weer een hele dosis goed nieuws!

Eerdere kiloknaller-updates teruglezen? Dat kan hier.

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!kilo

Comments

comments

6 gedachten over “Kiloknaller #7 – Dat gaat lekkerrrr”

  1. Wat fijn zeg! En alleen maar streng is niet gied inderdaad dat houd je ook niet vol. Goed dat je zove sport trouwens.. Dat moet er bij mij nog steeds in.. Toevallig heb ik vandaag ook een update online staan.

  2. Gaat lekker zo te lezen, goed bezig. Zelf vind ik het in de vakantieperiode erg moeilijk om mij aan mijn dieet te houden. Dus na de vakantie ga ik er weer hard tegenaan, ja ook sporten… Dat gaat wat worden haha

Leuk als je een reactie achterlaat!