Peuterpraat #2 – Rararaad het woord

Wat leuk om al die reacties te lezen op de eerste editie Peuterpraat afgelopen week! Ik dacht dat het samen met de hints toch wel te doen moest zijn om de antwoorden te raden, maar het bleek toch moeilijker dan ik dacht. Er was maar één iemand die ze allemaal goed had. Vandaag de antwoorden en 3 nieuwe woordjes. Durf je weer een poging te wagen?

De Peuterpraat antwoorden van vorige week

Vorige week zag je de eerste 3 geluidsbestanden voorbij komen met woordjes die Ninthe zei, en die niet altijd even verstaanbaar zijn. Dat bleek maar weer, want wat was het lastig om het goede antwoord te raden.

Nummer 1 was nog het meest makkelijke, die hadden de meeste van jullie goed. Mede dankzij de hint ‘om te reizen’ konden jullie verstaan dat het antwoord inderdaad vliegtuig moest zijn.

De 2e was al wat moeilijker, ook al dacht ik deze weg te geven door de hint erbij te zetten dat het een dier was. Het woord wat Ninthe in deze opname zei was olifant.

En dan de laatste, die was toch wel echt de moeilijkste. De hint was ‘dit is lief’, en veel van jullie verstonden iets met het woordje mama. Dit zei Ninthe echter niet. Wat ze zei was hou van jou! Lief toch?

3 nieuwe peuterpraatjes

Vinden jullie het leuk om nog een keertje mee te raden? Hierbij 3 nieuwe opnames. Als je er niet uitkomt, kun je iets verder naar beneden scrollen om er de hints bij te gebruiken!

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

De hints

Voor het geval je er niet uitkomst, ook deze keer weer een hint bij iedere opname. Misschien dat het helpt.

  1. Een familielied
  2. Iets te drinken
  3. Bij het afscheid

Ik ben benieuwd wat jullie deze keer verstaan, en of jullie hiervoor de hints nodig hadden. En had je de vorige keer de antwoorden goed geraden? Laat het me weten in de reacties!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

8 gedachten over “Peuterpraat #2 – Rararaad het woord”

  1. Poeh ik vind ze lastig hoor! Dacht hele andere dingen tot ik de hints las toen vielen al m’n antwoorden weg haha! Vraag me dan nu stiekem ook af of mijn dochter ook zo ‘onverstaanbaar’ is want wij verstaan altijd wat ze zegt naar een ander ook?

Leuk als je een reactie achterlaat!