sukhi

Daar word je Sukhi van

Sukhi is het Nepalese woord voor ‘blij’. En blij word je zeker als je eventjes rondkijkt op Sukhi.nl, een website met handgemaakte kleden, direct van de maaksters! Of je nu op zoek bent naar een prachtig en uniek speelkleed voor je kindje, een paar handgemaakte onderzetters of een mooie eyecatcher op de vloer van je kinder- of woonkamer. Je vindt het allemaal op Sukhi.nl.
Over Sukhi

Sukhi verkoopt dus de meest prachtige handgemaakte kleden. Deze kleden komen direct van de maaksters en zijn afkomstig uit India, Marokko, Nepal en Turkije. Doordat ze rechtstreeks met de maaksters werken, hebben ze geen onnodige kosten voor bijvoorbeeld tussenpersonen. En dat scheelt op de prijs. Bovendien zorgen ze er voor dat deze maakster werken onder goede werkomstandigheden, met een uitstekend salaris die vaak 2 tot 3 keer hoger is dan het lokale gemiddelde. En van zo’n fairtrade concept word ik dan óók weer sukhi.

Er worden verschillende kleden uit verschillende landen verkocht. Zo heb je de wollen en vilten kleden uit India, de Beni Ouarain kleden uit Marokko en de patchwork kleden uit Turkije. Maar diegene die ik persoonlijk het allerleukste vind, dat zijn de bolletjeskleden uit India! Bekijk vooral ook eventjes dit filmpje:

Bolletjeskleden

Bolletjeskleden zijn ware kunstwerken. Ieder kleed bestaat uit duizenden vilten bolletjes, en ze komen in allerlei vormen en kleuren. Alle bolletjes worden met de hand gerold. Hier komt een hoop geduld en het nodige vakwerk bij kijken. Hier kun je meer lezen over het maken van deze bolletjeskleden.

Bolletjeskleed

Persoonlijk word ik erg vrolijk bij het zien van die bolletjeskleden in allerlei prachtige kleuren. Vooral de ronde kleden spreken me erg aan en ze zien er heerlijk zacht en comfortabel uit. Naast dat ze een prachtige eyecatcher zijn, lijken me het dan ook nog eens heerlijke speelkleden voor je kindje. Wol is bovendien een prima ondergrond voor je kindje om op te liggen, omdat het ademt, de temperatuur regelt en zelfreinigend is.

Passend bij jouw interieur

Wat deze kleden nog eens extra leuk maakt, is dat je ze helemaal naar je eigen wensen, smaak en stijl kunt laten maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen welke kleur bolletjes je allemaal in je kleed wilt laten terugkomen, zodat het altijd past binnen je interieur. Diegene die ons een beetje persoonlijk kennen, weten dat paars helemaal onze kleur is. Zo’n prachtig paars bolletjeskleed zou hier dan ook zeker niet misstaan!

sukhi

Ben je dus nog op zoek naar een mooi kleed, neem dan vooral even een kijkje op de website van Sukhi en laat je inspireren!

Welk kleed spreekt jou het meeste aan?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Gesponsord bericht

 

Comments

comments

3 gedachten over “Daar word je Sukhi van”

Leuk als je een reactie achterlaat!