ikea flisat boekenstandaard

Shoplog | Ikea kinderspullen & shoppen in Den Bosch

Afgelopen week hebben we de nodige inkopen gedaan, en deze laat ik jullie vandaag zien in een shoplog. Zo kochten we leuke kinderspulletjes bij de Ikea. En ook gingen manlief en ik samen op pad om voor onszelf te shoppen. Zie hier het resultaat!

Ikea kinderspullen

De Ikea heeft een hele leuke afdeling met allerlei kinderspullen. Van knuffels en speelgoed tot meubels, je kunt er alles wel vinden. Wat wij onder andere wilde halen waren een klein kastje voor op Ninthe haar kamer, om wat voorleesboekjes in te zetten. Ook waren we nog op zoek naar een kinderkapstok. En zoals dat altijd gaat bij de Ikea, bleef er buiten het boodschappenlijstje om nog veel meer plakken.

Ikea Flisat boekenstandaard

We zochten dus iets om wat boekjes in te zetten. Op de kinderafdeling kwam ik daarvoor deze leuke boekenstandaard tegen. Hij is afkomstig uit de nieuwe Flisat serie, een serie met divers kindermeubilair.

Ikea Flisat kapstok

Ook het kapstokje wat we kochten komt uit deze serie. Hij heeft leuke gekleurde knoppen. Hij hangt nog niet aan de muur, dus maar eventjes liggend op de foto gezet! 🙂

Tjusig schoenenrek ikea

Het leek me ook wel handig om tevens een schoenenrek te hebben om de schoentjes van Ninthe en Milas netjes te kunnen opbergen. Deze komt uit de Tjusig serie en vond ik persoonlijk handig omdat het tevens een bankje is waar kindjes evt. op kunnen zitten als je hun schoentjes aandoet.

ikea kinderspullen

Hoewel we hier nu niet concreet voor gingen kijken, hebben we het er al vaker over gehad een tafeltje en stoeltjes neer te zetten voor Ninthe om aan te zitten. Nu kwamen we ze weer tegen bij de Ikea, en besloten we maar om het meteen mee te nemen. Leuk detail van de stoeltjes vond ik het hondje en het poesje die er op staan. Dat zal Ninthe vast leuk vinden.

ikea ikea

Tot slot bleven er nog wel wat meer dingetjes hangen, zoals een paar plantjes. We hebben een levend plantje gekocht, en voor de rest nog wat nepplantjes want eerlijk is eerlijk, ik ben niet zo heel goed in het in leven houden van die dingen haha.

Ook kochten we nog twee van de welbekende Ikea kinderstoelen. Deze zijn een stuk handiger mee te nemen dan onze Stokke Triptrapstoel, mochten we ergens heen gaan waar we zo’n stoel nodig hebben. Je kunt hem lekker klein maken doordat de poten er af kunnen, en dan zou je hem zelfs evt. achterin de auto kunnen laten liggen zodat je er altijd eentje bij de hand hebt.

Shoppen in Den Bosch

Ook was het de hoogste tijd dat Alexander en ik zelf wat nieuwe kleding gingen shoppen. Toen Ninthe en Milas toch uit logeren gingen omdat wij ’s avonds wat te doen hadden, was het een perfecte gelegenheid om ze iets eerder alvast weg te brengen en zelf nog even op ons gemak te gaan winkelen.

Eigenlijk shoppen we maar weinig voor onszelf, en daarom is onze kledingkast zo langzamerhand wel aan vervanging toe. Omdat ik zelf natuurlijk nog bezig ben met het kwijtraken van de zwangerschapskilo’s, zit ik nu echt een beetje in zo’n tussenfase. Zwangerschapskleding zit niet meer mooi en wordt ook te groot, maar veel ‘normale’ kleding in mijn kast is ook te klein. Wat leuke nieuwe spulletjes waren dus wel welkom.

Kleding C&A

Hoe vind je dit setje geworden? Nieuw is het lichte zalmroze vest met de bijpassende schoenen. Deze kocht ik bij de C&A. De rest van het setje had ik al.

Daarnaast kocht ik ook nog een paar nieuwe shirts. De twee linkse komen van de Miss Etam en die rechtse is ook van de C&A.

Ook ontdekte we nog een leuk nieuw winkeltje. Flying Tiger Copenhagen, had jij er al van gehoord? Ik kwam er tevens achter dat deze winkel ook afgelopen week bij ons in het centrum geopend is, leuk! Het is een soort Ikea meets Xenos en dan met allerlei vrolijke kleurvolle producten. Ik kocht deze leuke flamingo paraplu daar voor Ninthe.

Zeemand

Tot slot zag ik nog wat hele leuke kleertjes bij de Zeeman hangen voor Milas. Ik kocht dit setje op de groei in maatje 74, hopend dat hij het dan in de winter kan dragen.

Kom jij ook altijd met meer thuis dan waarvoor je gegaan bent?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

16 gedachten over “Shoplog | Ikea kinderspullen & shoppen in Den Bosch”

  1. Leuke shoplog, hier laatst ook de flying tiger gezien maar had al mijn handen vol en makkelijk eten gehaald dus voorbij gelopen met idee er ‘snel’ een keer te kijken. Hadden ze ook jongens paraplu’s? Ik kan die dus echt nergens vinden.

    1. Ik geloof dat ik die in Den Bosch toen wel gezien had (niet 100% zeker). Maar volgens mij verschilt het ook per winkel, want hier in Ede bijv. zag ik volgens mij sowieso geen kinderparaplu’s.

  2. Ja ik koop ook altijd meer dan ik op mijn ‘lijstje’ heb staan. Ik moet binnenkort ook naar Ikea want ik wil ook zo’n setje met tafeltje en stoeltjes hebben voor hier in huis.

  3. Leuk boekenrekje van IKEA, was ik naar op zoek. Weet ik nu waar ik het kan vinden. Den Bosch staat ook nog op mijn planning deze vakantie, zo’n leuke stad!

  4. Leuk die boekenstandaard! Ik ben gek op de IKEA en zie al dat ik snel weer eens langs moet. We hebben wel een schoenenrek, maar we kunnen er denk ik wel een grotere gebruiken met al die kinderschoenen 😉

  5. Wat een leuke kleertjes van de zeeman! En dat boekenrekje is heel handig. Bij de oudste staat het hoog op een plank waar hij zelf niet bij kan. Altijd maar weer tillen haha.

Leuk als je een reactie achterlaat!