liefste cadeau

Het liefste cadeau dat ik ooit heb gekregen

Een van de opdrachten binnen de  #30DayBlogChallengeNL is te schrijven over het liefste cadeau dat je ooit hebt gekregen. Daar hoefde ik niet lang over te twijfelen. Dat was een hele lieve verrassing van manlief in het eerste jaar dat wij samen waren.

Toen manlief (toen nog vriendlief) en ik net samenwoonden, had ik in de zomer van dat jaar nog enkele weekjes gepland staan waarop ik als begeleider mee ging op een vakantie voor kinderen met autisme. Dat deed ik toentertijd regelmatig. Maar dat betekende wel dat ik een paar keer een weekje van huis was.

Na afloop van een van deze weken kwam ik weer thuis. Een van mijn collega begeleiders van die week was ook meegereden, en zou bij mij thuis even wachten op haar lift naar huis. Little did I know dat ik bij het openen van de deur deze enorme lieve verrassing zou aantreffen!

Het liefste cadeau
liefste cadeau
Dit kreeg ik te zien toen ik de voordeur opendeed! Verrassing!
liefste cadeau
En zo zag het er in de keuken uit.

Wat een werk moet dit geweest zijn! En hoe ontzettend lief. Je kunt je voorstellen dat wij echt even een momentje met open mond hebben staan kijken. Ik heb geen idee wat er bij die ander op dat moment door haar hoofd ging haha, het had zo een huwelijksaanzoek kunnen zijn (maar dat was het niet!)

liefste cadeau

Het spoor leidde me naar dit grote hart. Hierop lag een cadeautje op me te wachten. En eerlijk is eerlijk, ik weet echt niet meer wat het was. Maar deze prachtige, creatieve en romantische versiering was al het grootste cadeau op zich. Dit is zeker wel het liefste cadeau dat ik ooit gekregen heb.

Wat is het liefste cadeau dat jij ooit gekregen hebt?

*Eerder verscheen in de #30DayBlogChallenge NL: Mijn mooiste vakantie!*

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

8 gedachten over “Het liefste cadeau dat ik ooit heb gekregen”

Leuk als je een reactie achterlaat!