over 10 jaar

Mijn leven over 10 jaar

Gisteren was mijn verjaardag, en eerder noemde ik al dat dit een mooi moment was om terug te blikken. Dat deed ik dan ook de dag daarvoor, met een terugblik op 10 jaar geleden. Vandaag een blikje vooruit met de ‘mijn leven over 10 jaar’-tag welke ik tegen kwam bij Angela van Mama met passie. Hoe zou mijn leven er dan uitzien?

Hoe ziet jouw huis er over 10 jaar uit?

Toen we zo’n 3 jaar geleden ons huidige huis kochten, dacht ik dat dit het huis zou zijn waar we de rest van ons leven zouden blijven wonen. Nu zijn we daar echter niet meer zo zeker van. We hebben een heerlijk huis, maar ik zou best graag wat vrijer willen wonen in een meer kindvriendelijke buurt. Dit hoeft niet eens per sé in onze huidige woonplaats te zijn. Iedere keer als we in Zeeland bij mijn schoonouders zijn geweest, hebben we het weer over verhuizen naar de Zeeuwse kust. Het is daar ook zo prachtig en heerlijk rustig! Dus misschien zijn we tegen die tijd wel een heel eind ver weg verhuisd van ons huidige huisje!

over 10 jaar

Welke baan heb jij over 10 jaar?

Eigenlijk heb ik altijd geroepen dat ik huisvrouw wilde worden en fulltime voor mijn kindjes wilde zorgen. Dat zou ik nu nog steeds het allerliefste willen, maar ik weet niet of dit in de toekomst ooit tot de mogelijkheden zal behoren. Als ik wel zou werken, zou ik toch wel het liefste een andere baan hebben. Ik vind mijn werk leuk hoor, ik doe het met plezier. Maar ik vind het jammer dat ik onregelmatig moet werken en in de weekenden. Het liefst heb ik werk waar ik regelmatig werk en dan het liefst meer binnen de reguliere schooltijden.

Ben jij over 10 jaar getrouwd?

Ik mag hopen dat ik tegen die tijd nog steeds getrouwd ben, ja! Gisteren waren we drie jaar getrouwd, dus hopelijk dat we daar toch zeker nog wel 10 jaar aan vast mogen plakken!

Lees ook: Een terugblik op onze trouwdag!

Heb jij over 10 jaar kinderen en hoeveel?

Nou, in ieder geval twee kinderen: Ninthe en Milas. En hoe veel kinderen nog meer..? Oké, nu komt er toch wel een onthulling die voor de mensen die ons goed kennen een verrassing zal zijn! Wij hebben namelijk altijd geroepen dat we een groot gezin wilden. En nog steeds zou ik dat zeker niet erg vinden, het lijkt me heel leuk! Maar toch denken we dat ons gezinnetje zo compleet is.  We zijn al heel erg gezegend met twee prachtige kinderen, en op deze manier kunnen we ze alles geven wat ze nodig hebben en hebben we nog ruimte over om wat voor ze opzij te zetten, wat we ook belangrijk vinden. Al zal het misschien toch altijd wel blijven kriebelen. Wat als… Ik ben zelf ook wel heel benieuwd hoe deze situatie over 10 jaar daadwerkelijk zal zijn!

Wat doe jij over 10 jaar in het weekend?

Hopelijk in ieder geval dus niet meer werken! We doen waarschijnlijk nog steeds heel burgerlijk onze boodschappen op zaterdag. En staan misschien wel aan de zijlijn bij een sportwedstrijd van Ninthe of Milas, of brengen een bezoekje aan familie of vrienden, of gaan gezellig zelf op stap, of brengen Milas en Ninthe naar vriendjes om daar te gaan spelen. Ach, eigenlijk zal er wat dit betreft waarschijnlijk niet zo heel veel veranderen ten opzichte van nu.

Waar hoop je over 10 jaar al geweest te zijn?

Pfoe! Er zijn nog zo veel plekken die ik ‘ooit’ nog wel eens gezien wil hebben! Maar verre reizen met jonge kinderen zie ik niet gebeuren. Dus over 10 jaar hebben we misschien wel Disney Land Parijs of zo bezocht, haha! Wat ik wel leuk zou vinden is om tegen die tijd nog een keertje terug geweest te zijn op de Azoren, waar we ook voor onze huwelijksreis heen gingen!

over 10 jaar

Wat hoop je dat je over 10 jaar bereikt hebt?

Ik hoop dat we over 10 jaar nog een gelukkig gezinnetje zijn en dat we samen nog steeds in goede gezondheid verkeren. Qua carrière of zo heb ik eigenlijk niet echt ambities. Wat ik wel graag nog eens zou willen doen, is een boek schrijven. Dus wie weet dat dit over tien jaar gelukt is? In ieder geval kan ik hier bij jullie gezellig iedere dag mijn ei kwijt! En wie weet is dat over tien jaar ook nog steeds zo? Het zou leuk zijn als mijn blog dan nog verder gegroeid is en jullie nog steeds met plezier hier komen lezen.

Over 10 jaar…

Ach, eigenlijk kan er in die tien jaar nog zo veel veranderen! Tien jaar geleden had ik ook nooit gedacht dat mijn leven er op dit moment zo uit zou zien. Dus wie weet welke veranderingen ons leven in de komende tien jaar nog ondergaat! Het blijft allemaal een grote verrassing (en dat is maar goed ook). En eigenlijk maakt het natuurlijk ook allemaal niet zo veel uit, zolang iedereen maar gelukkig is met datgene wat hij of zij op dat moment doet.

over 10 jaar

En verder wil ik eigenlijk nog helemaal niet denken aan ons leven over tien jaar! Dan zou Ninthe alweer bijna 12 worden.. misschien wel volop aan het puberen zijn.. naar de middelbare school gaan. Milas 10 jaar, ook het einde van zijn basisschoolperiode snel naderend. Echt, doe dat voorlopig nog maar eventjes niet hoor! Zoals het nu is, gaat het al hard genoeg. Laat ze nog maar even lekker kleine mama’s kindjes blijven! Haha. 🙂

Hoe zie jij jouw leven over tien jaar?

Liefs, Cindy

Ps. heb je al gezien dat er deze week maar liefst drie prijzen weggegeven worden? Kijk snel naar deze winactie!

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

5 gedachten over “Mijn leven over 10 jaar”

  1. Wat een leuke Tag! Ik zou ook wel een paar kinderen meer willen. Maar ik zorg bijna alleen voor de kids om dat manlief fulltime werkt en in het weekend ook wel eens weg is. Ik vind het met 3 al superdruk en financieel gaat het hem ook niet worden. We zijn bezig met de koop van een huis. Hoop daar binnenkort meer over te vertellen, over een weekje moeten we naar de notaris.

Leuk als je een reactie achterlaat!