Mini break zeeland

Fotoverslag | Mini break Zeeland

Zoals je in ons fotodagboek van afgelopen week al met een kleine sneak peak te zien kreeg, zaten we vorige week heerlijk een paar daagjes in het mooie Zeeland! We hadden hier een heerlijke mini-vakantie bij mijn schoonouders. Het heerlijke zonnetje droeg goed bij aan een aangename paar dagen, waarbij we onder andere een dagje heerlijk naar het strand gingen. Ik geniet nog even na.

Dag 1 van onze mini break Zeeland!

mini break zeeland

Op donderdagochtend vertrokken we rond een uurtje of tien voor de twee uur durende autorit naar Zeeland. Het beloofde een paar prachtige dagen te gaan worden, en Ninthe was al helemaal in de stemming! Normaal gesproken is het nog best lastig om 2 uur lang te moeten stil zitten (logisch!), maar vandaag gedroeg ze zich voorbeeldig en hadden we een hele prettige heenrit.

mini break zeeland

Eenmaal daar aangekomen werden we meteen al verwend met een lekker gebakje. Daar lustte Ninthe wel pap van!

mini break zeeland

Speelgoed werd tevoorschijn getoverd, en Ninthe kon heerlijk spelen samen met oma.

mini break zeeland

De verwennerij van deze dagen waren toch wel die lekkere druifjes uit eigen tuin! Ninthe ging ze zelf mee plukken en smulde iedere dag zo hele trossen druif weg.

In de tussentijd waren papa en opa samen een rondje wezen fietsen op de racefiets. Toen ze terugkwamen kreeg Ninthe de kijk op papa zijn fietspetje, en die moest natuurlijk op!

mini break zeeland

Milas maakte ook eventjes een selfie, haha!

mini break zeeland

Ninthe genoot deze dagen volop van alle diertjes bij opa en oma! Schildpad Jona werd uitgebreid bewonderd, hond Pax werd d’r beste vriendje en ook de kippetjes en de haan waren helemaal in trek. En natuurlijk moest Pop daar ook eventjes naar kijken!

Lol met papa en Pop!

Natuurlijk moest Pop gewoon die middag vooral veel mee op ontdekking. Wat Ninthe deed, moest popje ook vooral eventjes nadoen. Een heel grappig moment was eigenlijk de dag erop, toen Ninthe bij de deur struikelde over de mat. ‘Stoute deur’, zei ze. Daarna werd popje ook bij de deur op de mat gegooid. ‘O-oh!’ riep ze, en ook toen was er weer een ‘stoute deur’. Popje had ook hier weer hetzelfde meegemaakt als Ninthe, haha!

mini break zeeland

Daarna was het tijd voor Ninthe om samen met oma Pax uit te laten om een nabij gelegen veldje. Natuurlijk mocht Ninthe ook een balletje wegwerpen, die Pax met veel plezier ging halen. Ninthe zelf had er ook veel lol in!

mini break zeeland

Waar Ninthe ook altijd veel plezier aan beleeft, is als er bellen geblazen worden. Hier was oma bellen aan het blazen, en Ninthe probeerde ze te vangen!

Mini break zeeland

Milas was er uiteraard ook nog steeds. Hier zit hij lekker ontspannen bij zijn papa!

Mini break zeeland

En dit is dus Ninthe’s vriendje Pax! Wat een lieve hond, hij was heel voorzichtig met d’r. Vooral de laatste dag was Ninthe pas echt helemaal los gekomen en voerde ze hem zelfs brokjes uit haar hand. Deze at hij echt heel keurig voorzichtig op. Super lief om te zien!

Dag 2 van onze mini break Zeeland

Mini break zeeland

Op dag 2 was het tijd voor een heleboel waterpret! Dit begon in de ochtend met een bezoekje aan het strand en de zee. Bij het zien van het water riep Ninthe heel enthousiast ‘bad’! Bij aankomst ging ze zelf maar vast haar strandbal proberen op te blazen, haha. Ze had er helemaal zin in.

Met zijn tweetjes genoten we van haar eerste momentje in de zee. Het was behoorlijk koud. We liepen eerst een heel stuk het water in, totdat haar beentje bijna helemaal in het water verdwenen waren. Daarna liepen we een stukje terug, en ging ik in het ondiepe water zitten. Ik nodigde haar uit om er ook bij te komen zitten, maar het duurde een hele poos voordat ze dit aandurfde. Ze probeerde het wel steeds, maar iedere keer als haar billen het randje van het water raakte, riep ze ‘koud!’ en kwam ze snel weer overeind. Haha!

Mini break zeeland

Bij een bezoekje aan strand en zee, hoort natuurlijk ook het bouwen van zandkastelen. Overigens stond dit ook op onze Summer Bucketlist, dus we kunnen weer wat afstrepen!

Mini break zeeland

Later was Ninthe druk in de weer met haar emmertje en het water. Steeds maar weer de zee in om hem te vullen, en de zee uit om hem leeg te kieperen.

Mini break zeeland Mini break zeeland Mini break zeeland

Heerlijk genieten!

Mini break zeeland Mini break zeeland

In de tussentijd waren papa en opa weer rond geweest op hun racefiets, en daarna kwamen ze natuurlijk ook eventjes langs voor een plons in de zee.

Mini break zeeland

Kortom, Ninthe haar eerste kennismaking met het strand en de zee was een succes en dus zeker voor herhaling vatbaar!

ninthe papa waterpret Mini break zeeland Mini break zeeland

In de ochtend hadden we natuurlijk nog niet genoeg waterpret gehad. Dus in de middag was het tijd om nog eens heerlijk te genieten in een badje!

Mini break zeeland Mini break zeeland

Ninthe ontdekte hoe leuk het was om water naar Pax te gooien. Ze probeerde dit dan namelijk vol enthousiasme te vangen, en Ninthe gierde het hierdoor uit van plezier.

Mooie hond hè?

Wat een pret! Speelgoed is overbodig, geef ze een extra luier mee in bad en ze beleven de grootste lol, haha.

Mini break zeeland

De enige keer dat ik zelf ook nog eventjes op de foto sta, haha. Was ik er toch zelf ook nog een beetje bij, deze vakantie. 😉

Mini break zeeland

Vriendjes!

Mini break zeeland

Ondanks dat het vakantie is, moeten we toch ook af en toe nog wel een beetje ‘oefenen’ hoor. Milas vindt het niet echt leuk om op zijn buik te liggen, en meestal tilt ‘ie zijn hoofd dan ook nauwelijks op. Maar hier op dit moment ging het nog best redelijk!

De laatste dag

Mini break zeeland

Milas en Ninthe konden in de ochtend nog lekker een beetje spelen, terwijl wij alle spulletjes weer bij elkaar zochten en de auto weer vol laadde. Aan al het goede komt een einde, en het was dan ook weer tijd om terug naar huis te gaan.

Mini break zeeland Mini break zeeland

Dat was genieten hoor!

Liefs, Cindy

Ps. heb je al gezien dat er deze week maar liefst drie prijzen weggegeven worden? Kijk snel naar deze winactie!

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

6 gedachten over “Fotoverslag | Mini break Zeeland”

  1. Geweldig korte vakantie gehad in ons mooie St. Annaland! Ook oma en opa Cent hebben lekker kunnen genieten! En tja dan de beestenboel bij oma en de geweldige lieve hond Pax! En tja die ene foto van jezelf is toch wel uniek hoor! Trouwens jullie hebben het wel prima getroffen met het mooie weer voor het strand, want het water is dan extra koud haha die Ninthe

  2. Wat een heerlijke break hebben jullie gehad, genieten met alle dieren en een gezellig uitje naar het strandje! Wat een leuke foto’s!

Leuk als je een reactie achterlaat!