Vakantievlog deel 1 | Met o.a. opruimwoede, Indonesisch koken en Ninthe’s verjaardagscadeau

Inmiddels zitten onze twee vakantieweekjes er alweer bijna op. We kunnen er nog een paar dagen van genieten, maar gelukkig kunnen we nog heel lang nagenieten met alle leuke foto’s en filmpjes. Als je geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, heb je de vlog wellicht al gezien. En anders hierbij de gelegenheid om hem alsnog te bekijken!

Omdat er genoeg gefilmd is zal de vakantievlog in meerdere delen online komen. Vandaag dus deel 1! In het begin van de vakantie hielden we een grote schoonmaak/opruiming, kookten we een compleet Indonesisch menu en kreeg Ninthe alvast haar verjaardagscadeau voor haar 2e verjaardag. Die is pas 22 september, maar we wilden zelf niet langer wachten! Kijk je mee naar onze vlog?

Vakantievlog deel 1

Wil je de foto’s zien van het eten wat wij maakte in het Indonesisch menu, bekijk dan dit fotodagboek.

Wil je zelf ook wel eens zo’n Indonesisch menu op tafel zetten? Wij gebruikte hiervoor het boek dat je hieronder ziet. Het menu dat wij maakte bevatte duidelijke recepten, heldere uitleg, mooie foto’s en was bovendien niet ingewikkeld. Ik ga ze dan ook zeker nog vaker maken en ook de andere recepten wil ik zeker nog eens uitproberen.

Hoe vind jij het om af en toe zo uitgebreid te koken?

Liefs, Cindy

Ps. Heb je al gezien dat er deze week drie prijzen te winnen zijn? Kijk snel naar deze winactie!

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

affiliate links

Comments

comments

2 gedachten over “Vakantievlog deel 1 | Met o.a. opruimwoede, Indonesisch koken en Ninthe’s verjaardagscadeau”

Leuk als je een reactie achterlaat!