Vakantievlog deel 2 | Met o.a. mini-break Zeeland & Milas zijn eerste hapjes!

Inmiddels zit onze vakantie er helaas weer op, maar we zijn nog niet klaar met nagenieten want jullie hebben nog twee delen vakantievlog van ons tegoed. Afgelopen week deelde ik al deel 1 van onze vakantievlog met jullie, en vandaag is het tijd voor deel 2! In dit deel van de vakantie gingen we o.a. een paar daagjes naar Zeeland en kreeg Milas zijn eerste hapjes!

Vakantievlog deel 2

 

Al je jezelf abonneert op mijn YouTube kanaal, blijf je rechtstreeks op de hoogte van alle nieuwe uploads. Binnenkort volgt het derde en laatste deel van onze vakantie, waarin we onder andere naar de kermis gingen, onze trouwdag vierden in het Openlucht Museum en Ninthe de overstap maakte naar het peuterbed!

*Meer zien van onze minivakantie naar Zeeland? Bekijk dan ook het fotoverslag!*

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Een gedachte over “Vakantievlog deel 2 | Met o.a. mini-break Zeeland & Milas zijn eerste hapjes!”

Leuk als je een reactie achterlaat!