GESLOTEN | Bloghoppen en heel veel winacties: Het is Nationale Mamablogger Dag!

Hallo en welkom op mijn blog tijdens deze Nationale Mamablogger Dag! Een mooie dag die in het leven is geroepen om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk zijn. Dit doen we door middel van een bloghop. En om deze Mamablogger Dag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van deze bloghop een leuke prijs winnen. Hier dus ook! Weten wat er te winnen valt? Lees snel verder.

Nationale Mamablogger Dag, wat houdt het in?

De Nationale Mamabloggers Dag is het fantastische initiatief van Yvonne van Kidszblogger.nl! Ter ere van deze dag houden we een bloghop, waarbij je in een rondje langs alle mamabloggers gestuurd wordt en zo dus iedereen leert kennen. Iedereen heeft daarnaast ook nog eens een andere winactie voor je geregeld, en met meer dan 50 deelnemers betekent dat dus ook meer dan 50x kans op prijs. Wat een feest!

Als je de bloghop al een tijdje aan het volgen bent, dan ben je hierheen gekomen via Ellen van Mamascrappelle.nl. Bedankt voor het doorsturen, Ellen! Leuke winactie heeft ze hè? Wijzelf zijn in ieder geval best wel fan van de boekjes van Pauline Oud!

Maar goed, mocht je hier nu voor het eerst komen en mij als blogger dus nog niet kennen, dan zal ik me eerst nog even voorstellen.

Wie ben ik?

Je bent terecht gekomen op Leven als Mama. Mijn naam is Cindy, ik ben 28 jaar en moeder van twee kanjers. Mijn dochter Ninthe wordt bijna 2. Een echt peutertje en een dametje in de dop! En mijn zoontje heet Milas. Hij is nu ruim 4 maanden, een heerlijk ventje. Dit zijn ze:

Milas Mini break zeeland
Dit is Milas!
Ninthe
En dit is Ninthe!

Op deze pagina volg je dagelijks mijn persoonlijke reis door het moederschap met allerlei herkenbare, eerlijke en hopelijk ook inspirerende verhalen. Neem gerust ook even een kijkje op de rest van mijn site!

De winactie

En dan door naar de winactie. Een winactie die mede mogelijk gemaakt wordt door een leuke samenwerking met een webshop die binnenkort haar virtuele deuren zal openen: “Mijn wondertje & ik”. Dit is een webshop met allerlei mooie & bovenal handgemaakte baby- en kinderproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schatjes (klik op de afbeelding voor de volledige foto):

Naast dat er in de webshop natuurlijk de nodige kant-en-klare producten voor je klaar staan, heb je bij Mijn wondertje & ik ook de mogelijkheid om spullen te bestellen die helemaal naar wens gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spullen voor een themakamer, een dekentje, een boxkleed en noem maar op. Voor ieder wat wils, dus!

Speciaal voor deze Nationale Mamablogger Dag heeft Mijn Wondertje & ik een prijs voor jullie ter beschikking gesteld. Je maakt namelijk kans op het winnen van twee van onderstaande gehaakte olifantjes of uiltjes. De winnaar mag er zelf twee naar keuze uitzoeken! Leuk als decoratie op de kinderkamer, voor aan je luiertas of misschien wel als kraamcadeautje!

winactie nationale mamablogger dag winactie nationale mamablogger dag winactie nationale mamablogger dag

Meedoen?

Om kans te maken op deze prijs moet je het volgende doen:

We zouden het uiteraard lief vinden als je het berichtje ook wilt delen op social media. De winactie loopt t/m 24 september. Op 25 september wordt de winnaar op mijn facebookpagina bekend gemaakt, dus hou die t.z.t. vooral goed in de gaten.

Door naar de volgende!

Leuk dat je ook op mijn pagina een kijkje kwam nemen. Maar het is een blijft een bloghop, dus het is tijd om je door te sturen naar de volgende. Ik heb de eer om jullie door te sturen naar Fleur van Mizflurry.nl ! Als je nog een dosis creativiteit nodig hebt, is zij zeker degene die je moet volgen. Op de blog van Fleur kom ik namelijk altijd de meest geweldige dingen tegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Eerste schooldagtraditie of de Pokémon Verjaardag die ze voor haar zoontje regelde?

En ook bij MizFlurry valt er weer een leuke prijs te winnen. Je maakt daar namelijk kans op twee dozen van SES waarmee je grote bellen kunt maken! Tijd dus om verder te hoppen en daar een kijkje te gaan nemen.

Fijne bloghop!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

31 gedachten over “GESLOTEN | Bloghoppen en heel veel winacties: Het is Nationale Mamablogger Dag!”

  1. Wat leuk, ik kan zelf niet haken maar vind gehaakte spulletjes zo leuk. Voor mijn kleine een gehaakt mutsje, knuffeltj, deken en een vloerkleed voor de kamer gekocht. Deze hangertjes zouden superleuk op zijn kamer staan. Ik doe dus graag mee

  2. Weer een leuke blogger ontdekt! Het gaat maar door. De site van Mijn Wondertje & ik kende ik ook nog niet. Schattige dingetjes hebben ze. Ik doe graag mee voor mijn wondertje dat nog in mijn buik zit en niet al te lang meer op zich zal laten wachten. De olifantjes zijn erg leuk!

  3. Wat een leuke blog en webshop kom ik toch tegen tijdens het bloghoppen. Ik mag wel fulltime gaan werken en n baantje extra nemen wil ik al dat leuks kopen voor mijn zoontje en dat was nu net niet de bedoeling.. over 2 weekjes is mijn verlof afgelopen dus de bedoeling is parttime
    Dus dan doe ik maar mee met deze winactie, wie weet….

Leuk als je een reactie achterlaat!