fotodagboek

Verjaardagscadeau: Mama Sieraad

Zoals jullie wellicht al voorbij hadden zien komen, was ik jarig op 28 augustus. Hoewel ik het nog niet echt gevierd heb, had ik wel al een cadeautje gekregen. Van manlief kreeg ik namelijk een prachtig mama sieraad cadeau!

Al vaker heb ik de mama sieraden van Kaya Sieraden voorbij zien komen, en ik vond dit steeds zoiets moois. Het leek me heel bijzonder om zo’n sieraad te hebben, dus toen manlief vroeg of ik nog ideetjes had voor mijn verjaardag hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik wilde graag een mama sieraad! Ik stuurde hem wat leuke voorbeeldjes op, maar de rest was aan hem. Het moet wel een beetje een verassing blijven, toch? ๐Ÿ™‚

mama sieraad
Op de dag van mijn verjaardag, met mijn net gekregen cadeautje!
Mama sieraad

Een mama sieraad komt er in allerlei soorten en maten, zoals bijvoorbeeld een ketting of een armband. Over het algemeen komen deze sieraden met een gravure. Dit kan iets algemeens zijn, zoals een bepaalde quote, citaat of gewoon een los woord zoals bijvoorbeeld love. Maar het kan ook een persoonlijke gravure zijn, zoals de naam/namen van je kind(eren).

Ikzelf wilde graag een ketting met de namen van mijn kinderen. Het leek me een heel mooi cadeau om Ninthe en Milas toch altijd op een bepaalde manier dichtbij me te dragen. Bij Kaya Sieraden hebben ze leuke prijsjes en gratis gravering, en bovendien had ik daar een hoop keus met allerlei leuke varianten.

Mijn mama sieraad

Op de dag van mijn verjaardag wist ik dus al een beetje wat ik ging krijgen, maar nog niet precies wat Alexander had uitgezocht. En met trots kan ik nu zeggen: wat is het mooi!

mama sieraad

Het is een zilvere ketting, en het hangertje is het symbool voor oneindig. Heel toepasselijk natuurlijk als het om de liefde voor je kinderen gaat! Op het hangertje staan de namen van Ninthe en Milas gegraveerd. Dit ziet er erg mooi uit en is netjes gedaan!

De ketting zelf kun je niet goed zien op de foto, maar die bevat wat bolletjes. Heel mooi en wat speelser dan eenย  ‘gewone’ zilveren ketting.

Meer leuks

Op de website van Kaya Sieraden hebben ze nog veel meer leuke producten. Zo ben ik inmiddels ook al verliefd geworden op de moeder en dochter armbanden. Het lijkt me heel leuk om samen met Ninthe eenzelfde armbandje te dragen. Wie weet is dat nog iets voor de toekomst! ๐Ÿ™‚

Heb jij ook een mama sieraad?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

4 gedachten over “Verjaardagscadeau: Mama Sieraad”

Leuk als je een reactie achterlaat!