bridget jones baby

Filmtip: Bridget Jones Baby

Afgelopen woensdag was het Ladies Night in de Nederlandse bioscopen, en vele vrouwen gingen er massaal op af om de film Bridget Jones Baby te zien. Zo ook ik! Ik ben misschien een van de weinigen die dus nog nooit een film van Bridget Jones heeft gezien, dus vroeg me af of dit ongunstig zou zijn voor het zien van deze film. Maar niets was minder waar. Hij was hi-la-risch.

Bridget Jones Baby

Bridget Jones Baby is de derde film over het leven van Bridget Jones. Nadat haar relatie op de klippen is gelopen, zit ze op haar 43e verjaardag in haar eentje thuis op de bank en vraagt ze zich af hoe ze daar wederom is beland. Ze besluit zich te richten op het positieve en focust zich op haar werk en haar vrienden. Haar leven lijkt weer goed op de rails te liggen.

Maar dan ontmoet Bridget de knappe en onstuimige Jack. Ze belanden samen in bed, maar voor hij haar ’s ochtends met een ontbijt heeft kunnen verrassen is Bridget alweer verdwenen. Niet veel later loopt ze haar ex Mark Darcy tegen het lijf en gebeurt er met hem hetzelfde. Maar dan neemt het leven van Bridget een onverwachtse wending als blijkt dat ze zwanger is. De vraag is alleen: van wie?!

Bekijk ook de trailer:

Een heerlijk avondje uit

Bridget Jones Baby zal voor iedere vrouw ongetwijfeld zorgen voor een heerlijk avondje uit, ook als je de voorgaande delen (net zoals ik) niet hebt gezien. Af en toe dacht ik wel dat er werd gerefereerd naar iets uit eerder films, maar dit was voor het geheel niet storend en de film is prima opzichzelfstaand te bekijken.

Bridget Jones heeft dus geen idee wie de vader van haar kinderen is. De knappe Amerikaan Jack (gespeeld door Patrick Dempsey) of haar eeuwige liefde Mark (gespeeld voor Colin Firth). Jack en Mark zijn wat karakter betreft zo ongeveer elkaars absolute tegenpolen, en dat wordt in deze film mooi uitgespeeld.

Zoals het volgens mij hoort bij een Bridget Jones film staat de film vol met humor en romantiek. Ik denk dat bij veel van de vrouwen in de zaal de tranen over hun wangen rolden van het lachen. Plezier gegarandeerd dus!

bridget jones baby

Zou jij deze film willen zien?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

8 gedachten over “Filmtip: Bridget Jones Baby”

Leuk als je een reactie achterlaat!