Mini break zeeland

Bye bye zomer | Hoe is het gegaan met onze bucketlist?

“Het is weer voorbij, die mooie zomer!” Een toepasselijk liedje dat door mijn hoofd heen schiet als ik aan deze blog wil beginnen. De herfst staat nu toch echt officieel te beginnen, en daarmee komt er een einde aan de zomer. En met het einde van de zomer ook een einde aan mijn verlof. Maar we gaan de herfst niet in voordat we even hebben terug geblikt op de afgelopen zomer en onze Summer Bucketlist!

De Summer Bucketlist, wat stond er ook alweer op?

Drie maanden geleden, toen de zomer van start ging, deelde ik met jullie onze peuterproof bucketlist voor de zomer. Een lijst met allerlei leuke uitjes en activiteiten die ik graag wilde doen deze zomer. Dit stond er allemaal op:

Zomer Bucketlist dreumes peuter

Vandaag is het tijd om terug te kijken naar de zomer aan de hand van deze lijst. Wat is er wel gebeurd, en wat is er niet van gekomen?

Dingen die niet gelukt zijn

Om dan maar te beginnen met de uitjes en activiteiten die er niet van gekomen zijn.

  • De Efteling: we hadden dit wel gepland staan, maar zijn uiteindelijk niet meer gegaan. Het ging die dag regenen en we hadden later op de dag ook nog wat anders op de planning. Aangezien de Efteling best prijzig is, leek het ons beter om dan maar niet te gaan. Een ander moment komt het wellicht beter uit.
  • Zandsculpturen Garderen bezoeken. Ik geloof dat dit iets is wat elk jaar te bewonderen valt, want er staat me iets van bij dat dit vorig jaar (of misschien was het alweer twee jaar geleden?) ook op onze bucketlist stond. Maar ook dit jaar is het er wederom niet van gekomen.
  • Picknicken in het bos zat er ook niet in. Misschien volgend jaar, als Milas wat ouder is en het net allemaal even wat gemakkelijker gaat.
  • Barbecueën met de familie. Überhaupt hebben we de barbeque maar één keertje naar buiten gehad, om onze zelfgemaakte saté babi op te grillen.
  • Vliegtuigen spotten op Schiphol. Moeten we zeker nog wel eens een keertje doen!
  • Vlinders bekijken in een Vlindertuin. Ook dit moeten we ‘ooit’ nog wel eens doen. Ik weet zeker dat Ninthe haar ogen uit zal kijken.
Wat we wel gedaan hebben

Het lijstje wat we niet gedaan hebben vind ik stiekem nog best lang, als ik het zo onder elkaar zie! Maar gelukkig kunnen we ook wat dingetjes afstrepen die we wel hebben kunnen doen!

kinderboerderij Center Parcs Meerdal
Geitjes aaien in Center Parcs
  • Ook gingen we een weekendje naar Center Parcs, eventjes lekker er tussen uit. Ons eerste weekendje weg als gezinnetje van vier!
  • Hoewel we papa niet hebben natgegooid in een watergevecht, heeft Ninthe wel heel veel waterplezier gehad deze zomer. We hebben best regelmatig prachtig weer gehad, dus ze heeft er volop van kunnen genieten. Dit was in meerdere fotodagboeken terug te zien.
Mini break zeeland
Heel veel waterpret!
  • Zwemmen in de zee.
  • Zandkastelen maken op het strand. Deze twee konden we alletwee afstrepen tijdens onze mini-break naar Zeeland. Heerlijk!
summer bucketlist
Voor het eerst aan zee
bitterkoekjes bakken
Samen koekjes bakken, mmmm.

Al met al toch nog een hele mooie score met wat we wél hebben kunnen doen deze zomer. Met een klein baby’tje in huis merk ik dat je sommige dingen toch net iets minder gemakkelijk doet. Maar gelukkig zullen er nog vele zomers komen gaan, we houden al die andere leuke dingen gewoon weer tegoed!

Hoe was jouw zomer? Ik ben benieuwd of je ook een lijstje gehad met dingen die je graag wilde doen deze zomer, en hoe dat gegaan is. Laat het me weten in de reacties!

Ps. Benieuwd naar onze herfst bucketlist? Kom dan zeker morgen nog even kijken!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

3 gedachten over “Bye bye zomer | Hoe is het gegaan met onze bucketlist?”

Leuk als je een reactie achterlaat!