11x doen met je peuter in de herfst!

Na gisteren te hebben teruggeblikt op de bucketlist van onze zomer, is het vandaag tijd om onze bucketlist voor de herfst met jullie te delen. Natuurlijk ook deze keer weer helemaal peuterproof! Benieuwd wat er deze keer op staat? Kijk dan mee!

Onze herfst bucketlist

herfst-bucketlist

Met al deze leuke activiteiten komen wij onze herfst volgens mij wel door! Let’s make some happy memories! β™₯

Wat hoort er volgens jou zeker op een herfst bucketlist thuis? Laat het me vooral weten in de reacties!

Liefs, Cindy

Comments

comments

15 gedachten over “11x doen met je peuter in de herfst!”

  1. Wat een leuke bucketlist! Appels plukken en een appeltaart bakken deden we van de week ook! Appels plukken was erg leuk om te doen! Dus dat gaan we zeker nog een keer doen, alleen maken we er dan wel appelflappen van, want in appeltaart maken ben ik niet zo handig, kwam ik achter.

Leuk als je een reactie achterlaat!