Hiep hiep, hoera! Ninthe 2 jaar!

Een bijzondere dag vandaag, want mijn kleine meisje wordt alweer 2 jaar! Wat zijn de afgelopen twee jaar voorbij gevlogen, en wat is ze vooral de laatste tijd enorm hard gegroeid. Een echte peuter is het al. Afgelopen zondag hebben we deze bijzondere dag al gevierd met familie en vrienden. Het was een erg leuk feestje waarvan vandaag een terugblik. Kijk je mee naar Ninthe’s tweede verjaardagsfeest?

Woezel & Pip themafeest

2e verjaardagsfeest

Eerder zag je al voorbij komen dat ik graag een themafeest voor Ninthe wilde geven. Ons idee ging toen uit naar een Nijntje feestje, maar dit is uiteindelijk toch veranderd in een Woezel & Pip thema feestje. Dit was het thema wat we eigenlijk ook voor haar eerste verjaardag hadden, maar wat toen nauwelijks van de grond is gekomen. Deze keer ging ik er Γ©cht voor, en het pakte erg leuk uit. Op een ander moment zal ik nog uitgebreider terugkomen op de aanpak voor een Woezel & Pip themafeestje!

De feestdag

We hadden het huis dus mooi versierd voor Ninthe haar verjaardag. Bij het opstaan kreeg ze haar feestkleding aan en gingen we met zijn allen tegelijk naar beneden. Eenmaal in de woonkamer zag ze natuurlijk direct alle versiersels en ze keek blij verwonderd om zich heen. Wat een prachtig gezicht!

2e verjaardagsfeest

De woonkamer moest natuurlijk even verkend worden, en daar deed ze uiteindelijk ook de ontdekking van een van haar verjaardagscadeautjes: de visjes! Die reactie op haar gezicht was echt onbetaalbaar. Ze werd helemaal enthousiast van haar nieuwe vriendjes Nemo en Blobby !

2e verjaardagsfeest

Daarna was het tijd om aan tafel te gaan, waar een versierde stoel op haar stond te wachten. Voor de ombouw had Alexander een oude gordijnrails gebruikt en deze versierd met slingers en ballonnen. Ninthe vond het ge-wel-dig!

Op tafel lagen nog een paar kleine cadeautjes die ze meteen kon uitpakken. Ook had ik natuurlijk een Woezel & Pip feestmuts gemaakt, maar hier wilde ze niets van weten haha!

Cadeautjes & kaarsjes

En toen was het wachten op de visite. Omdat het feestje pas ’s middags begon, duurde het wachten nog wel even. Wijzelf konden de tijd wel goed gebruiken om nog de laatste voorbereidingen te treffen en de woonkamer op orde te brengen. Er moest een en ander verbouwd worden wilden het lukken om iedereen binnen te passen (achteraf was het prachtig weer en was veel visite een groot deel van de tijd lekker in de tuin!).

2e verjaardagsfeest

Om 15u begon het feestje en het grootste gedeelte van het bezoek kwam dan ook al om die tijd. Ninthe werd dus in 1x overspoeld met bergen cadeautjes en wist soms niet waar ze het zoeken moest. πŸ™‚ Wat een grote verwennerij.

En toen was het natuurlijk tijd om met zijn allen ‘lang zal ze leven’ te zingen en de taart te presenteren. Een taart met 2 kaarsjes die uiteraard uitgeblazen moesten worden! Mocht je me op instagram volgen, dan heb je het filmpje daarvan wellicht al voorbij zijn komen.

Flink verwend

Het was een erg geslaagd feestje en Ninthe heeft volop genoten! Iedereen bedankt die deze dag mede heeft mogelijk gemaakt. Ninthe is enorm verwend met allemaal prachtige cadeautjes.

2e verjaardagsfeest 2e verjaardagsfeest

Boekjes, een treinset, poppenspullen, speelhuisje, kleding en nog veel meer. Hier zal Ninthe zeker heel veel plezier van gaan beleven de komende tijd! Maar vooral heeft ze volgens mij een heleboel mooie herinneringen aan haar 2e verjaardag, en dat is het aller belangrijkste! β™₯

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

7 gedachten over “Hiep hiep, hoera! Ninthe 2 jaar!”

Leuk als je een reactie achterlaat!