hallo oktober

Hallo oktober | Blogupdate (een stapje terug)

Een nieuwe maand is weer begonnen. Hallo oktober! Vandaag deel ik een beetje wat er de komende maand staat te gebeuren en wat je kan verwachten op dit blog. Er gaat namelijk ook wel een paar kleine veranderingen plaatsvinden, en die deel ik vandaag met jullie.

Een half jaar geleden

Een half jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Dit ging ongeveer samen met de start met mijn verlof. Ik had dus min of meer zeeën van tijd en ik kon er helemaal mijn ei in kwijt. En omdat ik niet meer hoefde te werken, had ik zo wel nog wat leuks om handen. Er ging een wereld voor mij open en het was een hele mooie nieuwe ontdekking.

In de loop van de tijd werd het steeds intensiever, en langzaamaan is het bijna een baan op zich geworden. Heel leuk, en ik doe het graag. Maar nu ben ik dus afgelopen week weer begonnen met werken, en ik merk meteen dat ik hier even op de rem moet trappen.

Bloggen was dan qua tijdsinsteek wel een baan op zich, ik deed het vooral in mijn vrije tijd. Bijvoorbeeld als Ninthe en Milas op bed lagen. Maar nu werk ik dus weer, en ik draai voornamelijk avonddiensten. Dat betekent dat ik overdag Ninthe en Milas heb om voor te zorgen, en vervolgens naar mijn werk vertrek om een avonddienst te draaien. Dat betekent dus op deze dagen geen vrije tijd, en dus geen mogelijkheid om te bloggen. En daarom moet ik er nu voor dit moment voor kiezen om een stapje terug doen.

Een paar kleine veranderingen

Naast dat het voor mijzelf lastiger wordt om blogs van medebloggers te volgen (waar ik ook altijd met plezier kwam lezen), zal er nu ook niet meer iedere dag een nieuwe blog online komen. Dit gaat me gewoon simpelweg even niet lukken, niet zonder dat het ten koste zal gaan van andere dingen en dat wil ik natuurlijk niet. Het is een hobby, dus het moet wel leuk blijven. 🙂

Daarom zul je vanaf deze maand niet meer iedere dag een nieuwe blog kunnen vinden, maar wil ik eerst proberen hoe het gaat om vier dagen per week een blog online te zetten. Maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Op zondag is dit natuurlijk het welbekende fotodagboek. Incidenteel komt er misschien wel eens een extra blogje online: bijvoorbeeld de uitjestips op de laatste dag van de maand. Natuurlijk hoop ik dat jullie op deze dagen nog steeds met net zo veel plezier hier komen lezen!

Wat brengt oktober nog meer?

Behalve een stapje terug, zijn er natuurlijk nog meer dingen die jullie in oktober van mij kunnen verwachten. Zo hebben jullie nog de laatste update van mij tegoed uit de 30-Day Declutter Challenge. Ook komt komende week natuurlijk weer een nieuwe update online van Milas nu hij morgen vijf maanden oud is.

En wat natuurlijk helemaal spannend wordt: op 11 oktober staat een volgende controle gepland van Ninthe haar heupjes! Wellicht hebben jullie al gelezen dat we er inmiddels een beetje rekening mee houden dat het niet goed zal zijn. Dit maakt het extra spannend, natuurlijk zou het fantastisch zijn als we eindelijk overal vanaf zijn! En wat zal er gaan gebeuren als dit toch niet het geval is?

Kortom: een stapje terug maar nog steeds genoeg om te delen de komende maand. Heb jij deze maand iets om naar uit te kijken, of wellicht om tegenop te zien? Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Bewaren

Comments

comments

6 gedachten over “Hallo oktober | Blogupdate (een stapje terug)”

Leuk als je een reactie achterlaat!