fotodagboek

Fotodagboek week 39 | Mijn eerste werkweek!

Hallo allemaal! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen in ons leven met het fotodagboek van afgelopen week. Afgelopen week was weer een nieuwe mijlpaal, het was namelijk mijn eerste werkweek na mijn verlof! Het is weer even een nieuw ritme en balans vinden, maar dat komt vanzelf wel weer goed. Kijk mee naar de foto’s!

Zondag 25 september

fotodagboek

Mijn allerlaatste verlofdag! Nog even genieten van het vrije dagje, het heerlijke weertje en van elkaar. Vandaag gingen Alexander en ik dan ook nog eventjes op date en we gingen lekker uit lunchen!

fotodagboek fotodagboek

Ninthe en Milas waren ondertussen bij opa en oma, waar het net een kleine speeltuin is zoals je ziet. Daar vermaakten ze zich dus prima.

Maandag 26 september

fotodagboek

Op maandag was het weer tijd voor het Kinderdagverblijf. Ninthe vierde nog een laatste keer haar tweede verjaardag. Zoals je zie wilde ze hier – in tegenstelling tot thuis – wel een feestmuts op! 🙂

fotodagboek

En ik moest er die middag dus weer echt aan geloven: op naar mijn eerste werkdag!

fotodagboek

’s Avonds haalde Alexander ze op van het kinderdagverblijf, en gelukkig kreeg ik nog wat fotootjes dat ze zich ook zonder mij uiteraard prima vermaken!

Dinsdag 27 september

En ook op dinsdag stond er weer een avonddienst om mij te wachten.  Vandaag kwam oma oppassen, en ze bracht een kleinigheidje voor Ninthe mee. Als je het pakketje zag was het net een klein blokje, maar als je het in het water legt wordt het een klein handdoekje van Nemo! Aangezien Ninthe helemaal fan is van Nemo en visjes, vond ze dit ook prachtig!

Woensdag 28 september

Vandaag kon ik even bijtanken van twee avonddiensten, en dat was ook wel nodig! Pfoeee wat merkte ik aan mijn lichaam dat ik dat niet meer gewend was! Rustig aan dus vandaag op mijn vrije dag.

fotodagboek

Ninthe speelde vandaag onder andere lekker met haar treinsetje.

fotodagboek

Ik maakte een gezonde lunch klaar met heel veel fruit, amandelmelk en havermout. Ik volgde een recept, maar kwam er halverwege achter dat het niet voor één maar voor twee (volwassen) personen was dus ik had een beetje veel. Ik gaf Ninthe ook een bakje, wat ze bij lange na niet op at maar ze leek het in ieder geval wel lekker te vinden.

In de middag gingen we ook nog eventjes een rondje wandelen. Dit was de afgelopen week zo ongeveer de enige manier om Milas rustig en tevreden te houden. Hij had een erg ongedurig en ontevreden weekje!

Op Ninthe haar foto zie je overigens hoe ze kijkt als ik aan haar vraag of ze even wil lachen voor de foto, haha!

Donderdag 29 september

Was Milas al ongedurig de afgelopen dagen, dan werd het er vandaag niet bepaald beter op want hij kreeg namelijk twee vaccinaties! Hier was hij al helemaal niet gelukkig mee uiteraard.

Verder kwam er in de ochtend een buurmeisje gezellig bij ons spelen. Samen met Ninthe werd het hele huis op stelten gezet en er werd lekker met poppen gespeeld en muziek gemaakt! Ninthe vindt het nog steeds best wel een beetje lastig om samen te spelen, want het is toch haar speelgoed?!

fotodagboek

’s Middags tijdens het eten gaf ik Milas ook een broodkorstje. Maar hij zat er naar te kijken alsof hij dacht ‘dat ga ik écht niet opeten’!

Vrijdag 30 september

Vannacht had Milas behoorlijk lopen spoken, en dat doet hij eigenlijk nooit. De vaccinaties leken hem behoorlijk dwars te zitten! Ook overdag had hij er nog veel last van, maar daarnaast denk ik toch ook dat hij veel last heeft van zijn buik/darmen. Daarom besluit ik om per meteen hem eventjes geen extra hapjes meer te geven, om te zien of dit inderdaad het verschil maakt.

Verder had ik vandaag mijn eerste vroege dienst, dus ik was om 6u al thuis weg om te gaan werken. Mijn moeder kwam oppassen en mijn oma kwam ook onverwachts gezellig op bezoek!

fotodagboek

De enige foto die ik vandaag maakte was van Milas en mijzelf, op het enige zeldzame moment dat hij eventjes tevreden was en zowaar een beetje kon lachen!

Zaterdag 01 oktober

fotodagboek

Op zaterdagochtend halen we altijd de weekboodschappen. En wat ik nou toch in mijn karretje gevangen had?! Haha.

Wat papa kan, kan Ninthe ook! Ons poppenmoedertje. ♥

milas

En dan nog een laatste foto van onze kleinste knapperd. Vandaag zat hij een stuk beter in zijn vel dan de afgelopen tijd. Hij was ontspannen en gezellig, daar konden we dus echt weer flink van genieten!

En dat was weer week 38. Mijn eerste werkweek heb ik dus weer overleefd! Het is nog even wennen en inkomen naar zo’n lange tijd! Maar het was wel weer leuk om er te zijn. Nu weer toewerken naar een nieuw ritme! Hoe zag jouw week eruit?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Bewaren

Bewaren

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!