fotodagboek

Fotodagboek week 40 | Soep, spelen en selfies

Het is weer tijd voor het fotodagboek van week 40! Een beetje slechte kwaliteitsfoto’s (alleen van mijn telefoon deze keer), maar dat mag de pret niet drukken! Kijk mee met onze week in foto’s!

Zondag 2 oktober

fotodagboek

Ik begon de ochtend gezellig met dit vrolijke mannetje in mijn bed. Altijd een goed begin van de dag!

fotodagboek fotodagboek

Daarna lekker spelen met de duplo. Milas zit eventjes in zijn bumbo stoeltje maar vindt dat eigenlijk nog maar niks!

En vandaag was Milas vijf maandjes oud. En niet alleen Milas ging met zijn Milestone Card op de foto, dat wilde Ninthe ook wel! Zo’n foto blijft gewoon altijd leuk, natuurlijk!

Lees ook: 6x Wat je als peuter mist uit de babytijd.

Maandag 3 oktober

Geen fotootjes vandaag. Het was een dagje kinderdagverblijf, en het was voor het eerst sinds ik Ninthe daar naar de peutergroep breng, dat ze zonder te huilen afscheid neemt. Een hele fijne vooruitgang! Ze hadden allebei een fijne dag. Zelf moest ik tot ’s avonds laat werken dus zag ik ze helaas niet meer die dag.

Dinsdag 4 oktober

fotodagboek

Heerlijk, een vrije dag vandaag! Dat betekent lekker veel knuffeltijd. Ik wilde een fotootje maken samen met Milas, maar hij vond het zo interessant om zichzelf te zien dat het veel leuker was om alleen op hem te richten, haha.

Ninthe

Poetsmiep was vandaag even d’r huisje netjes op orde aan het brengen, haha! Ze kwam echt naar binnen gerend om een doekje te halen en ging aan het poetsen! Het kan maar schoon zijn. 😉

Woensdag 5 oktober

fotodagboek

Op woensdag werkte ik in de ochtend weer verder aan het shirtje dat ik voor Ninthe aan het maken was. Nu de voor- en achterkant aan elkaar vastgemaakt zijn, vond ik het leuk om Ninthe alvast even te laten passen. Ze deed het aan, en ik dacht: vreselijk!!! Haha. Ik vind het er nog echt niet uit zien. Het is ook best wel te groot. Het zou een lang shirtje moeten zijn, maar dit is meer een soepjurk haha. Hopelijk kan ik er nog wat van maken.

fotodagboek

Hoewel het steeds beter gaat, vindt Milas het nog steeds niet echt leuk om op zijn buik te liggen. Maar vandaag had ik iets ontdekt wat hij wel interessant vond, namelijk deze bal! Als ik die aanzet, dan maakt het uit zichzelf geluid en rolt het over de grond. Daar wilde hij wel zijn hoofd voor optillen!

Omdat het lekker weer was, gingen we ’s middags nog even lekker wandelen. Ninthe racete gezellig mee op d’r fietsje.

fotodagboek

En ’s avonds aten we d’r favoriete eten: gekookte aardappelen met spinazie, ei en vis!

Donderdag 6 oktober

fotodagboek fotodagboek

Op donderdag had ik echt een monsterwerkdag! Om 8u ’s ochtends ging ik thuis weg, en ik moest tot ’s avonds 22u!! Ninthe lag nog te slapen toen ik weg ging, dus die heb ik gewoon de hele dag niet gezien. Milas zag ik nog net eventjes voordat ik wegging, omdat hij toen net wakker werd. Gelukkig stuurde Alexander gedurende de dag wel af en toe een gezellig fotootje!

fotodagboek

En wat was het koud vandaag!! Brrrr. Het wordt weer heerlijk weer voor warme chocolademelk.

Vrijdag 7 oktober

Vandaag was ik weer een dagje vrij. ’s Middags genoten we van de lekkere tomatensoep die Alexander de dag ervoor gemaakt had. Ik maakte een foto van Ninthe die van de soep aan het smullen was, maar Ninthe vond dat ik ook zo op de foto moest haha!

fotodagboek

Ook nog eventjes een selfie met Milas vandaag!

ninthe pop

’s Middags zette ik eventjes rustig een DVDtje aan. Ninthe is tegenwoordig helemaal weg van Dora. D’r pop en knuffel moesten ook mee kijken!

2016-10-07-18-19-25 2016-10-07-18-25-54

’s Avonds weer eventjes Milas in het stoeltje gezet, maar nu met een speeltje ervoor. Dit vond hij toch wel erg interessant en heeft eventjes leuk zitten spelen! Maar Ninthe vond het misschien nog wel interessanter haha, dus toen Milas eruit was ging zij gauw in het stoeltje zitten.

fotodagboek

Vroemvroem!

Zaterdag 8 oktober

fotodagboekHappy wake up! Wat een gezelligheid in bed zo. 🙂 Lekker rustig opstaan op de zaterdagmorgen. Verder maakte ikzelf vandaag geen foto’s. We gingen ’s ochtends boodschapjes doen en ik ging met Ninthe naar muziek op schoot. In de middag en avond moest ik weer werken. Wel kreeg ik gelukkig nog genoeg leuke foto’s toegestuurd van Alexander!

fotodagboek

En zo te zien vermaken ze zich prima bij papa! 😉

fotodagboekZelf kreeg ik op mijn werk nog een leuk kraamcadeautje voor Milas van een cliënt en haar moeder. Super lief!

Dat was het weer voor deze week! Hoe was jullie week?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Bewaren

Bewaren

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!