shoplog

Shoplog: de winter in met Zara & Zeeman

De winter komt eraan, de kinderbijslag is gestort, oude kleertjes worden te klein: meer dan genoeg redenen om (online) te shoppen dus! En daarom ging ik op zoek naar een nieuw voorraadje kleren voor zowel Milas als Ninthe. Vandaag deel ik mijn aankopen met jullie!

Shoplog Zara

Zara is een winkel die ik al langer op het oog heb, omdat ze vaak zulke leuke kleertjes hebben. Toch had ik er nog niet eerder geshopt, omdat de winkel hier niet in de beurt zit en ik eigenlijk zelden online shop. Maar deze keer vond ik het toch gemakkelijker om mijn aankopen via het internet te doen, en besloot ik meteen kleding van deze winkel uit te proberen!

Voor Ninthe kocht ik het volgende:

shoplog

Een leuke eenhoorn pyjama!shoplog

Deze shorts vond ik zo leuk! Het ziet er erg zomers uit zo, maar met een maillot eronder kan Ninthe er ook prima mee de winter door.shoplog

En tot slot nog deze broek met shirt! Het shirt is mosterdgeel, een kleur die je steeds vaker ziet. Ik vind dat echt een leuke kleur voor een shirtje.

Ook voor Milas kon ik leuke kleertjes vinden bij de Zara. Voor hem kocht ik dit:

shoplogDrie super leuke broekjes! shoplog

En een setje van twee pyjama’s. Onesies vind ik daarvoor nu echt nog ideaal. Lekker warm voor de winter!

Shoplog Zeeman

Ook bij de Zeeman konden we goed slagen voor zowel Ninthe als Milas. Ze hebben er hele leuke dingetjes voor kleine prijsjes. Wat helemaal prima is aangezien ze er in no time toch uit groeien (vooral Milas nu nog, in ieder geval). Voor Ninthe kocht ik het volgende:

shoplog

Dit pandapak vond ik gewoon grappig. En lekker warm! Leuk huispakje voor de koude dagen dat we toch nergens heen gaan. Of eventueel als pyjama als het écht erg koud wordt.shoplog

Deze drie kleertjes vond ik samen zo’n leuk setje vormen! Het vestje is heerlijk wollig zacht en volgens mij ook lekker warm. shoplog

Omdat Ninthe niet zo veel shirtjes heeft met lange mouwen, nam ik er nog eentje extra mee. T-shirtjes worden toch wel een beetje te koud nu, en voor een paar euro kan het niet snel een miskoop zijn.

shoplog

En nog een extra pyjama!

En voor Milas kocht ik bij de Zeeman:

shoplog

Twee lekker warme truien voor de winter!shoplog

Nog twee leuke shirts met warme mouwen. shoplog

En als laatste nog dit setje met broekje en shirt.

Dat waren onze aankopen. Ik denk dat we hiermee wel een heel eind de winter door kunnen komen!

Heb jij je winteraankopen ook al binnen?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Bewaren

Comments

comments

4 gedachten over “Shoplog: de winter in met Zara & Zeeman”

  1. Ik heb zaterdag in de Zara in Gent gelopen en heel wat leuke dingen gezien, maar nog niet gekocht. Het was daar zo druk dat ik gezegd heb dat ik ze gewoon online ga bestellen 🙂 Het mosterdgele shirt is inderdaad leuk!

Leuk als je een reactie achterlaat!