stem kwijt

Mijn stem kwijt

Misschien heb je het al wel gemerkt, of misschien was het je nog niet opgevallen. Maar de afgelopen week is het behoorlijk rustig geweest hier op dit blog. Sinds vorige week maandag is er namelijk geen nieuwe blog online gekomen. Ik ben eventjes mijn stem kwijt. Zowel in letterlijke als in figuurlijke zin.

Letterlijk mijn stem kwijt

Als in: ik kan echt nauwelijks nog praten. Alleen op fluistertoon komt er nog wat mijn mond uit. Al twee weken loop ik eigenlijk een beetje te kwakkelen en twijfelde ik regelmatig of ik mij niet beter even ziek moest melden. Toch ging ik elke keer maar gewoon weer werken, en daar heb ik nu uiteindelijk mijn stem als prijs voor moeten betalen.

Dus vandaag heb ik mijzelf alsnog ziek gemeld, en neem ik even de tijd om te herstellen. Gisteravond had ik nog een avonddienst gedraaid met mijn halfgare stem. Niet ideaal aangezien ik met blinde cliënten werk en mijn stem toch best wel een belangrijk hulpmiddel is.

Vandaag de dokter een bezoekje gebracht. Duidelijk een keelontsteking (alles was opgezet daarbinnen), maar omdat het hoogst waarschijnlijk een virus is en geen bacterie valt er niet veel meer te doen dan uitzieken. En hopelijk komt dan snel weer mijn stem terug!

Figuurlijk mijn stem kwijt

Maar ook in figuurlijke zin heb je wel gemerkt dat mijn (blog)stem even kwijt was. Doordat ik al eventjes liep te kwakkelen met wel/niet ziek zijn, was de puf om wat andere dingen te doen dan het hoogst noodzakelijke eigenlijk ver te zoeken. En daardoor is een aantal blogs vorige week uitgebleven. Je neemt het me vast niet kwalijk. 🙂

Deze week hoop ik er weer een beetje in te rollen! Maar even kijken hoe het gaat. Dit was in ieder geval even een kleine update van mijn kant! Ik ben er nog, ben maar niet bang! Ik ben alleen even het zwijgen opgelegd! But I’ll be back!

Ben jij wel eens je stem kwijt geweest?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Comments

comments

7 gedachten over “Mijn stem kwijt”

Leuk als je een reactie achterlaat!