fotodagboek

Fotodagboek week 42 | Dora, luie baby en een bijzondere eerste ontmoeting

Met terugwerkende kracht en wat later dan gebruikelijk, hierbij alsnog het fotodagboek van vorige week! Een weekje waarin ik niet helemaal op en top was, en wat er uiteindelijk in resulteerde dat ik mijn stem kwijt raakte. Maar ook een week waarin ik naar het stoffenspektakel ging en een week waarin er iets gebeurde wat ik nooit meer had verwacht: ik ontmoette mijn schoonvader, en hij zag zijn kleinkinderen voor het eerst.

Zondag 16 oktober

Op zondagochtend was ik alleen thuis met de kinderen, omdat Alexander met een vriend ging fietsen. Het was best mooi weer, dus wij begonnen met een lekkere wandeling in de buitenlucht.

fotodagboek

Helemaal geïnteresseerd zijn speelgoed verkennen. Eigenlijk doet Milas dit nog helemaal niet zo veel. Het is geloof ik een beetje een luie baby, haha. Dus als ‘ie iets vast heeft dan laat hij het vaak bijna meteen weer vallen.

fotodagboek

Ninthe is ondertussen helemaal verdiept in haar Dora boekjes. Ze is echt een diehard Dora fan geworden. Als we haar d’r gang zouden laten gaan zou ze de hele dag alleen maar Dora DVD’tjes kijken volgens mij!

fotodagboek

En de rest van de ochtend was het eigenlijk niet zo heel gezellig. Deze foto stuurde ik ter illustratie naar Alexander. Milas was weer lekker onrustig! ’s Middags gingen we nog met zijn allen naar een verjaardag van ons neefje, en verder maakte ik geen foto’s die dag.

Maandag 17 oktober

fotodagboek

Op maandag moest ik een keertje een vroege dienst draaien, dus voor de verandering bracht ik Ninthe en Milas niet naar het kinderdagverblijf maar mocht ik ze vandaag daar ophalen. Hier droeg Ninthe zelf haar rugzak op haar rug. De banden moesten duidelijk nog op lengte gemaakt worden, haha. Maar ze vond het helemaal leuk om zo haar eigen tasje te dragen.

fotodagboek

’s Avonds nog even samen met pop tv kijken. Natuurlijk naar: Dora!

fotodagboek

En nog een kiekje van Milas! Gelukkig gaat het de laatste tijd vrij goed op het kinderdagverblijf!

Dinsdag 18 oktober

fotodagboek

Niet veel foto’s vandaag, maar deze foto illustreert een wereld van verschil. Sinds deze morgen is Milas namelijk weer aan de fopspeen! En onderging hij een metamorfose! Daarover later meer.

Woensdag 19 oktober

fotodagboek

In de ochtend gingen we naar het stoffenspektakel en dit was mijn buit. Hier hoop ik wat leuks van te kunnen gaan maken!

fotodagboek

Op zijn buik liggen gaat steeds beter! Dit boekje leek hij wel leuk te vinden om naar te kijken. Alvast een eerste stap naar het lezen 😉

fotodagboek

En ook nog even lekker op de rug spelen.

fotodagboek

En terwijl Milas uit de box wil spelen, wil Ninthe er soms juist in! Af en toe weer even lekker baby zijn. 🙂

Donderdag 20 oktober

fotodagboek

Alexander was vandaag vrij en ik ook, dus we waren heerlijk met zijn viertjes thuis. Hier is hij samen met Ninthe lekker aan het knutselen.

fotodagboek

Waar de inleggers voor de luiers al niet goed voor zijn! Ninthe tovert ze in een handomdraai om tot poppenbedjes, haha!

fotodagboek

Voor Milas had ik wat speelgoed in de box opgehangen door een touwtje te spannen. Aangezien hij zelf anders geen moeite doet om zijn speelgoed vast te houden, kan hij op deze manier toch nog een beetje spelen met het speelgoed dat voor zijn neus hangt. Zo vond hij het in ieder geval wel leuk!

fotodagboek

Met papa’s pet op en in deze houding is het net een klein straatschoffie! Onze eigen Ciske de Rat 🙂

fotodagboek

’s Avonds na het eten maakten we nog even met zijn allen een lekkere wandeling in de frisse buitenlucht!

Vrijdag 21 oktober

Vrijdagochtend gingen we weer naar peuters in het wild. Ik maakte geen foto’s deze keer want ik moest voor het eerst ook Milas meenemen. Hij ging mee in de draagzak en dat ging gelukkig heel goed Milas vond het allemaal prima en kijk gezellig mee hoe we deze ochtend een toverdrankje gingen maken om de zieke uil beter te maken. 🙂

fotodagboek

Milas was helemaal vrolijk verder die dag. Blij ei!

fotodagboek

En toen Milas lekker lag te slapen ging ik met Ninthe even kleien. Ze vond het erg leuk om te leren zelf ‘slangetjes’ te maken door met haar hand over tafel te rollen.

Zaterdag 22 oktober

fotodagboek fotodagboek

Op zaterdagochtend vond deze bijzondere ontmoeting plaats! Zo lang als ik Alexander ken is er geen contact geweest met zijn vader, maar dat is de afgelopen week verandert en op deze dag kreeg ik hem voor het eerst te zien, en zo ook zijn kleinkinderen. Alexander maakte er meteen foto’s van, want het gaat niet zo goed met zijn vader en het kan ook nog best wel eens meteen de laatste keer zijn dat we heb mochten ontmoeten. Een bizar idee.

We konden niet zo lang bij hem blijven, omdat hij dat zelf niet zo goed meer aankan maar ook omdat ik ’s middags gewoon weer moest werken. En gelukkig krijg ik tijdens zo’n dienst altijd nog wel een paar leuke fotootjes doorgestuurd van het thuisfront. Want ik mis ze dan wel hoor! ♥

En dat was weer ons fotodagboek van vorige week. Een bijzondere week met een bijzondere ontmoeting. Normaal gesproken zou dit fotoalbum op zondag online gekomen zijn, maar doordat ik niet zo fit was deed ik vorige week eigenlijk maar weinig aan mijn blog. Op zondag was ik ook nog eens mijn stem kwijt en die is tot op heden nog niet terug gevonden! Hopelijk komt er snel verandering in!

Hoe was jouw week?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

3 gedachten over “Fotodagboek week 42 | Dora, luie baby en een bijzondere eerste ontmoeting”

  1. Wat een leuke tas heeft je dochter :-). STaat goed zo lang :-). Fijn dat je man zijn verder nog heeftt gezien. Hopelijk zit er nog een tweede ontmoeting in.

Leuk als je een reactie achterlaat!