fotodagboek

Fotodagboek week 43 | Nieuwe schoenen, spelen en teamuitje

Vandaag weer helemaal zoals vanouds het fotodagboek op de zondag! Een rustig weekje waarin ik mijn stem kwijt raakte door een keelontsteking, gelukkig snel weer wat opknapte en ook nog wat leuke dingen kon doen. Kijken jullie weer mee?

Zondag 23 oktober

Toen ik deze ochtend wakker werd, was mijn stem verdwenen. De avond daarvoor was het al niet veel soeps, maar nu was er dus niets meer van over.  Omdat ik al twee weken liep te kwakkelen wilde ik me eigenlijk ziek melden om goed tot rust te kunnen komen en weer op te knappen, maar omdat er geen vervanging geregeld kon worden ging ik toch maar werken. Alexander ging ondertussen gezellig met Milas en Ninthe op stap naar de kinderboerderij waar Ninthe lekker kon spelen.

Maandag 24 oktober

fotodagboek

Voor vandaag meldde ik me dan toch wel echt ziek. Omdat Ninthe en Milas naar het kinderdagverblijf gingen, kon ik ook écht helemaal rustig aan doen. Deze foto werd daar gemaakt, er werden hele mooie egeltjes geknutseld!

Dinsdag 25 oktober

fotodagboek

Hoewel ik nog steeds mijn stem kwijt was, voelde ik me vandaag best wel weer oké. Er stond een speelochtend gepland van de Mama’s Club, en omdat ik daarmee ga stoppen en dit de laatste speelochtend zou zijn liet ik deze zeker wel doorgaan.

Daarna deden we het lekker rustig aan en na afloop van de speelochtend zaten Ninthe en Milas eventjes samen voor de tv zodat ik heel eventjes mijn handen vrij had om eventjes wat op te ruimen van de speelochtend! Ninthe is helemaal verslaafd aan Dora en nu Milas opeens aan de fopspeen is kan hij ook zowaar eventjes rustig een minuutje of 10 zitten zonder mijn aanwezigheid vereist is!

Woensdag 26 oktober

fotodagboek

Vannacht had ik voor het eerst in weken eindelijk weer een beetje goed geslapen, heerlijk! Mijn stem begon ook al ietsjes terug te komen. Ik voelde me prima dus in de ochtend konden we even op pad. Ninthe haar schoenen werden te klein, dus we moesten echt even naar de winkel om nieuwe te gaan halen. Dit zijn ze geworden! Ze is er helemaal trots op en showt ze aan iedereen. 🙂

fotodagboek

Milas ging vandaag voor de harry-potter look en krabte een mooie bliksemschicht op zijn voorhoofd…

fotodagboek

’s Middags brachten we nog een kort bezoekje aan een speeltuintje hier in de buurt, zodat Ninthe even lekker haar energie kon uitleven!

fotodagboek

Milas proberen in alle rust de fles te geven is er haast niet meer bij. Veel te afgeleid door alles om hem heen en hij moet en zal zich in allerlei bochten wringen om te proberen zijn grote zus in de gaten te houden, haha!

Donderdag 27 oktober

Vandaag stond in de ochtend een cursus van het werk gepland, en omdat ik me weer prima voelde ging ik ook gewoon weer aan het werk. Ondertussen had Alexander thuis een heerlijke uitslaper die hier aan een laat ontbijt zit en daarna weer lekker kleien, wat deze week toch wel echt een favoriete bezigheid geworden is.

’s Middags stonden er eigenlijk meerdere dingen gepland, zoals de levering van een nieuwe vaatwasser en een draagconsult voor rugdragen. Maar niets van dat alles ging door, dus onverwachts waren we met zijn alle de middag vrij.

Vrijdag 28 oktober

fotodagboek

Op vrijdagochtend gingen we gezellig bij iemand op bezoek en kon Ninthe daar spelen. ’s Middags ging ik werken en daarna hadden we een heel gezellig teamuitje. We gingen eerst glow in the dark golfen en daarna met zijn allen uit eten. Erg leuk en lekker gegeten!

Zaterdag 29 oktober

fotodagboek

De laatste paar weken bestellen wij onze boodschappen online. Dat scheelt op zaterdag een heleboel gedoe met de weekboodschappen. Nu kunnen we lekker van onze zaterdag genieten! Het was mooi weer, dus we gingen o.a. even een wandelingetje maken en naar een speeltuintje.

fotodagboek

’s Ochtends hadden we ook nog onze wekelijkse muziek op schoot les gehad, en ’s middags gingen we ook weer eventjes daaraan meedoen maar dan tijdens de officiële opening van Muziekplein hier in Ede. Onze muziek op schoot juf mocht daar een liedje doen met de kindjes en daarna een logo onthullen voor alle aanwezigen, en Ninthe en ik deden ook gezellig mee.

En dan is het nu alweer zondag en reizen we af naar Zeeland omdat opa Zee vandaag jarig is. We gaan er een gezellig dagje van maken. Fijne zondag ook voor jou! Heb je nog wat leuks op de planning?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Bewaren

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!