Iedere maand een foto: zes maanden in beeld!

Zoals jullie wellicht gezien hebben tijdens iedere maandelijkse update van Milas, maak ik ook iedere maand een foto van hem op dezelfde plek met dezelfde Winnie the Pooh knuffelbeer. Vandaag zet ik alle foto’s onder elkaar en zo krijg je een mooi overzicht van de verschillen in de afgelopen zes maanden!

Meteen een klein baal momentje: nu ik de foto’s onder elkaar zet had ik best wel gewild dat ik ook meteen na de geboorte zo’n foto had gemaakt! Dan zag je echt vanaf het allereerste begin af aan hoe Milas gegroeid is in de afgelopen tijd. Maar goed, die heb ik niet dus pak ik voor die allereerste foto eventjes een andere van vlak na zijn geboorte! Hieronder de zes foto’s van Milas zijn eerste half jaar!

milas
Milas net na zijn geboorte
baby 1 maand
Milas 1 maand oud!
winnie the pooh
Milas 2 maanden!
Baby 3 maanden
Milas 3 maanden!
4 maanden
Milas 4 maanden
milas 5 maanden
Milas 5 maanden!
baby 6 maanden
Milas 6 maanden!

Erg leuk om zo zes maanden in vogelvlucht te zien, en hoe groot hij eigenlijk al geworden is in die paar maanden!

Vind je hem veel veranderd?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

4 gedachten over “Iedere maand een foto: zes maanden in beeld!”

Leuk als je een reactie achterlaat!