fotodagboek

Fotodagboek week 46 | Herfstpret, kinderboerderij & selfies

Langzaamaan lijkt het weer te lukken om in het normale blogritme te komen. Vandaag dan ook weer zoals vanouds een fotodagboek van afgelopen week! Een week waarin Ninthe genoot van de herfstbladeren en we o.a. naar de kinderboerderij gingen. Kijk je weer mee?

Zondag 13 november

fotodagboek

Vandaag had ik een vroege dienst, en die heb ik eigenlijk bijna nooit in het weekend. Dat betekende dat ik het grootste deel van de dag van huis was en het dus een beetje papadag was. Op zo’n dag krijg ik altijd wel wat fotootjes toegezonden en zo te zien werd Ninthe in ieder geval vrolijk wakker! (En dat is wel eens anders, haha!)

Maandag 14 november

fotodagboek

Een super hulp zo op de dinsdagochtend! Ninthe vond het fantastisch om zelf te mogen stofzuigen!

fotodagboek

Herfst of geen herfst, koud of niet; Ninthe is nog steeds erg graag buiten. Dus dan maar gewoon lekker warm ingepakt met een dikke winterjas, een warme muts en lekkere wanten. En met al die herfstbladeren overal is het natuurlijk helemaal dikke pret.

fotodagboek

’s Middags moest ik gaan werken en oma kwam langs om op te passen. Toen vonden we zowaar nog een klein cadeautje van Sinterklaas in de schoorsteen: dit Sinterklaas-speldje!

Dinsdag 15 november

fotodagboekOverdag zaten Ninthe en Milas zoals iedere dinsdag op het kinderdagverblijf. Zelf had ik een avonddienst en op het werk waren er zomaar wat pakjes van Sinterklaas. Zelfs eentje met mijn naam erop! Dit lief klein knuffelbeestje kwam eruit.

Woensdag 16 november

fotodagboek

In de ochtend ging Ninthe naar de peuterspeelzaal, en werkte ik verder aan mijn naaiproject: een shirt voor haar. Hoewel ik het erg leuk vind om te doen en best wel trots ben op wat ik gemaakt heb, vind ik het verder echt een lelijk ding haha. Het ziet er netjes uit en zo, maar het staat Ninthe gewoon echt voor geen meter! Of misschien dat het komt doordat het nog echt veels te groot is?

ikea keukenhulpjeaToen Ninthe weer terug was had ik een uitstekende hulp aan haar. Ze vindt het fantastisch om aan het aanrecht mee te helpen en dat kan nu heel goed met het keukenhulpje dat we eenvoudig zelf maakte als veilig opstapje.

Selfie tijd! Jammer dat de selfie-stand van mijn telefoon nog belabberder is dan de normale fotostand. Dus de kwaliteit laat te wensen over, maar het is wel leuk om te doen. Milas vindt het namelijk erg interessant om zichzelf te zien op beeld en Ninthe vindt het dan ook erg leuk om zichzelf lekker gek te zien doen, haha.

Donderdag 17 november

fotodagboek

Donderdag papadag, maar in de middag was ik ook lekker thuis. In de ochtend moest ik wel even werken, en toen ik thuis kwam zei Alexander dat Ninthe het steeds over de boerderij had. Ik dacht: leuk om dan eventjes de kinderboerderij een bezoekje te brengen en dat werd door Ninthe ook enthousiast ontvangen!

fotodagboek

Ook lekker spelen is natuurlijk helemaal leuk bij de kinderboerderij.

fotodagboek

Love!! <3

Vrijdag 18 november

fotodagboek

Vanmorgen was de laatste Peuters in het Wild van dit jaar, en wij deden weer mee. Ik vond nog een skipak die ik vorig jaar gewonnen had, precies Ninthe haar maatje nu! Zo kon dus lekker warm ingepakt mee de bossen in.

fotodagboek

Lekker rollen door de bladeren! Maar goed dat ze lekker warm ingepakt zat, haha.

Zaterdag 19 november

fotodagboek

Onze lieve schat! Smile <3

In de ochtend gingen Ninthe en ik naar muziek op schoot, waar ze heel fanatiek mee deed met alle Sinterklaas liedjes. Helemaal enthousiast was ze, en toen we daar weg gingen kwamen we net om de hoek zowaar ook nog eens een hele bus vol pieten en een Sinterklaas tegen! Ninthe vond het fantastisch en ging meteen met de piet mee om SInterklaas een handje te geven.

’s Middags hadden we een verjaardag bij vrienden en ook daar vermaakte ze zich prima zoals je op de foto’s ziet.

Als dit online komt is het inmiddels zondag en is het Alexander zijn verjaardag: hiep hiep, hoera! Wij gaan dus lekker een feestje vieren vandaag. Fijne zondag allemaal!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!