zwarte piet

Fotodagboek week 47 | Sinterklaas, sinterklaas, sinterklaas!

Hallo! Leuk dat je weer kijkt naar een nieuw fotodagboek van afgelopen week. Een week die vooral in het teken stond van Sinterklaas! Want hoewel Ninthe het dit jaar pas voor het eerst echt bewust meemaakt, zit ze er wel meteen volop in en draait haar hele dag om niets anders dan de Sint en zijn Pieten! En zo kreeg ze gisteren de dag van haar leven! Kijk je mee?

Zondag 20 november

fotodagboek

Hiep hiep hoera! Laten we in alle Sinterklaas gekte vooral niet vergeten dat het vandaag ook nog eens Alexanders verjaardag was. In de ochtend was hij echter zelf van huis om met een vriend te gaan fietsen, dus was ik alleen met Ninthe en Milas. We begonnen met een lekker ontbijtje, hier een geweldige smulfoto van Ninthe haha.

fotodagboek

Ook was Sinterklaas nog langs geweest vannacht, dubbel feest! Ninthe kreeg deze verrekijker cadeau. Verder werd ze in de middag ook nog met cadeautjes verwend door sommige verjaardagsgasten die eigenlijk voor papa kwamen. De bofkont!

Maandag 21 november

fotodagboek

Terwijl Alexander en ik vandaag waren werken, paste mijn schoonmoeder op. Deze foto kreeg ik toegestuurd, omdat Ninthe helemaal enthousiast werd van de ‘grote kraan!!!’. En ze wist het zeker: die kraan was het werk van Sinterklaas en zijn Pieten, die daar bij die flat druk bezig waren om cadeautjes te brengen. 🙂

fotodagboek

En ook ik werd verwend met cadeautjes vandaag, want deze mand met spulletjes kreeg ik op mijn werk.

Dinsdag 22 november

fotodagboek

Voordat Ninthe en Milas vandaag weer naar het kinderdagverblijf vertrokken, maakte ik nog gauw even deze foto. Rockster! Deze gitaar was een van de dingen die Ninthe zondag ook gekregen had, ze is d’r happy mee!

Woensdag 23 november

fotodagboek

Woensdagochtend ging Ninthe eerst naar de peuterspeelzaal. Ze is er nog steeds niet helemaal op d’r plekje en de juf vroeg zich zelfs hardop af of ze misschien niet even moest stoppen… We kijken het echter nog even aan, omdat ze het achteraf wel leuk vindt. Volgend week nemen we een knuffeltje mee om te kijken of dat verschil maakt.

fotodagboek

In de middag ging ik nog even lekker wandelen met mijn schatjes. Ninthe lekker mee op de loopfiets, en ondertussen kwam ze van alles tegen om te verzamelen aan takken en bladeren. Ook nog een fotootje van Milas dit fotodagboek, die ontbreekt een beetje deze week! #sorrymilas !!

Zaterdag 26 november

We slaan even twee daagjes over, want helaas heb ik geen foto’s van donderdag en vrijdag! Op vrijdag gingen manlief en ik wel samen iets heel bijzonders doen: Dineren in het donker! Dat was echt een hele belevenis. Heel bizar om te eten zonder dat je kunt zien wat je is voorgeschoteld, of om uberhaupt je bord netjes leeg te eten, of je drinken in te schenken. Een hele ervaring!

fotodagboek

En dan op zaterdag, toen had Ninthe in de ochtend de dag van d’r leven! Sinterklaas kwam langs op mijn werk vanuit de personeelsvereniging, en wij waren erbij. Ze vond het fan-tas-tisch. Ik denk dat ik er nog even een apart blogje aan ga wijden van de week, maar deze foto zegt al een heleboel haha.

fotodagboek

En tot slot gingen we in de middag bij een vriendinnetje op bezoek en daar kreeg ze een lekkere chocoladebol. Dat lustte ons chocolade-monstertje wel natuurlijk.

Dat was het weer voor deze week, waarin vooral Sinterklaas heel erg leefde hier in huis. Zijn jullie er ook zo mee bezig? Ik lees het graag bij de reacties!

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

6 gedachten over “Fotodagboek week 47 | Sinterklaas, sinterklaas, sinterklaas!”

Leuk als je een reactie achterlaat!