fotodagboek

Fotodagboek week 49 | Dag Sinterklaasje, hallo kerst!

Zondag! Tijd dus voor een nieuw fotodagboek van de afgelopen week. Een week met twee verkouden kindjes die allebei niet helemaal lekker in hun vel zaten. Een week waarbij we ook afscheid namen van Sinterklaasje, en de kerst ons huis binnen lieten! En een week waarin ik me mocht bezighouden met een paar leuke recensies. Kijk je mee?

Zondag 4 december

fotodagboek

Zondag ochtend! Sinterklaas is vannacht geweest! En zo te zien zijn de kindjes lief geweest dit jaar. 🙂

Ninthe vond het helemaal leuk. Natuurlijk al die cadeautjes om je over te verwonderen. Ze pakte alles met veel plezier uit, ook de cadeautjes van Milas. En Milas zat erbij en keek ernaar en dacht ‘wat gebeurt er allemaal!’ haha.

fotodagboek fotodagboek

Wel mooi hoor, die cadeautjes! Alles werd helemaal goedgekeurd en enthousiast ontvangen.

fotodagboek

Later op de ochtend had ik nog een goed hulpje, Ninthe wilde graag Milas zijn fruithapje geven en dat ging ook best goed!

fotodagboek

En ik ging vandaag ook aan de slag met een review die ik mag doen voor Chicklit.nl, waarbij ik een kookboek mag recenseren. Wat in ieder geval leuk is aan het kookboek is dat er specifiek bij ieder recept bij staat hoe je kind kan helpen bij het bakken/koken. Benieuwd naar de hele recensie? Hou dan Chicklit.nl in de gaten!

fotodagboek

En ik had hierbij dan ook een heel goed hulpje en het was leuk om samen lekker in de keuken bezig te zijn! Uiteraard hebben we na afloop ook gesmuld van het resultaat.

Dinsdag 5 december

fotodagboek

Vandaag had ik lekker een vakantiedagje, dus kon ik genieten van mijn schatjes en kon er lekker gespeeld worden met de Sinterklaas cadeaus!

fotodagboek

Maar ook ging ik vandaag met Milas bij de huisarts langs. Hij was erg verkouden en ook erg benauwd. Zijn ademhaling kostte echt meer moeite, en ik hoorde hem ook gewoon piepen. De arts hoorde het ook en daarom kregen we een puffer mee naar huis die hem wat verlichting kan geven.

Dinsdag 6 januari

Vandaag gingen Ninthe en Milas weer naar het kinderdagverblijf. Omdat Ninthe vorige week ziek was en dus een weekje had overgeslagen, moest ze vandaag weer heel erg wennen en is ze een groot deel van de dag verdrietig geweest. Arme schat!

Woensdag 7 januari

fotodagboek

Op woensdagochtend brachten Milas en ik eerst Ninthe naar de peuterspeelzaal. Toen Milas op bed lag, ging ik aan de slag met nog een andere review van deze smartphone lenzen. Daarover later meer!

fotodagboek

Ook gingen Milas en ik samen een kerstboom kopen. Andere jaren hadden we altijd een echte boom, maar dit jaar besloten we toch maar om voor een kunstkerstboom te gaan. Simpelweg omdat ik geen zin had in al die uitvallende naalden.

fotodagboek

En op zich vind ik hem er ook nog best prima uitzien!

fotodagboek

’s Avonds legde ik Milas op het kleedje onder de kerstboom en hij werd helemaal hyper van al die lampjes. Zo actief was hij nog nooit geweest! Hij rolde meteen helemaal onder de boom langs en eindigde opeens een heel eind naast zijn kleedje.

Donderdag 8 december

fotodagboek

Vandaag had ik een hele lange werkdag waardoor ik vanaf 6u van huis was en pas tussen 5 en half 6 in de middag weer terug was. Ninthe besloot daarom om naar een foto van mij te gaan kijken. “Foto mama kijken!” had ze gezegd en ze was er even goed voor gaan zitten. De schat! <3

Vrijdag 9 december

fotodagboek

Mooi hoor, zo’n kerstboom!

fotodagboek

Op vrijdag dacht ik, laat ik eens kijken wat Milas met muziekinstrumenten doet! Ik had dit eigenlijk nog niet eerder voor zijn neus gezet, hoewel we wel samen voor naar Muziek op Schoot gaan en hij muziek duidelijk wel iets moois en interessants lijkt te vinden. Hij ging dan ook helemaal los op dit instrumentje en sloeg zich helemaal wild haha.

Zaterdag 10 december

fotodagboek

Op zaterdag hadden we een gezellig dagje. In de ochtend gingen we weer eerst naar muziek op schoot. Ook thuis werd er nog gezellig samen muziek gemaakt.

fotodagboek

In de middag kregen we een oom en oma en opa van Ninthe en Milas op bezoek. Ze kregen nog een cadeautje voor Sinterklaas en Ninthe kreeg hier een dokterssetje dat goed in de smaak viel!

fotodagboek

Ze vond het vooral helemaal fantastisch om ons een voor een af te gaan en steeds een prik te geven met het spuitje. En dan moesten wij vooral heel hard AU roepen. Dat vond ze erg grappig, haha.

Er werd ook nog lekker gepuzzeld aan de grote grondpuzzel van Nemo en Dory! 🙂

En toen was de week alweer bijna voorbij. In de avond legde wij nog de laatste hand aan onze cadeautjes en gedichten voor vandaag, want we hebben met vrienden afgesproken en hebben maar liefst vier lootjes getrokken! Voor een iemand moesten we een cadeautje kopen, voor een iemand moeten we iets te eten meenemen wat diegene lekker vind, voor een iemand hebben we een gedicht gemaakt en voor de vierde nemen we een cadeautje mee uit eigen huis. Dus dat wordt vast een gezellige middag!

Jij nog leuke plannen vandaag? Fijne zondag!

Liefs, Cindy

Eerdere fotodagboeken terugkijken? Dat kan hier.

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

Een gedachte over “Fotodagboek week 49 | Dag Sinterklaasje, hallo kerst!”

Leuk als je een reactie achterlaat!