tropilex winactie

Win een Tropilex hangmat of hangstoel!

Het nieuwe jaar staat voor de deur. We storten ons nog even op de decemberstress en stellen massaal lijstjes op met goede voornemens voor het 2017. Maar na alle feestdagen is het toch vooral tijd om heel relaxed het nieuwe jaar in te gaan! En wie weet kan ik je daarbij een handje helpen. Want waarin kom je nou meer tot rust dan in een hangmat of hangstoel! Laat je dat nou net hier kunnen winnen. Lees dus snel verder hoe je kans maakt!

Bij het zien van al die heerlijke kleurrijke hangmatten en hangstoelen van Tropilex waan ik me al helemaal in zomerse sferen, ook al zitten we nog midden in de winter. Vroeger hadden we thuis ook altijd een hangmat. Het doet me dan ook denken aan urenlang relaxen met de beentjes omhoog en een boek in mijn handen.

tropilex hangmat

Zie je het ook al voor je? Hoe leuk is het dan dat je er misschien wel eentje kunt winnen! Dus heb je het goede voornemen om in het nieuwe jaar eens wat vaker je rust te pakken? Of zie je jezelf gewoon sowieso al helemaal tot rust komen in zo’n Tropilex hangmat of hangstoel, doe dan mee met deze winactie!

Winnen!

Met deze winactie maak je kans op een hangmat of hangstoel naar keuze uit het Tropilex assortiment.

tropilex hangstoel

Meedoen is simpel! Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten onder dit bericht, of onder het berichtje van deze winactie op Facebook. Wel zou ik het ook op prijs stellen als je  me volgt op Facebook of de andere social media kanalen en dit bericht daar deelt!

De winactie loopt tot en met woensdag 28 december en de winnaar krijgt daarna persoonlijke bericht. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres achterlaat in je reactie onder dit bericht!

In welke hangmat of hangstoel zie jij jezelf al helemaal tot rust komen?

Liefs, Cindy

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

30 gedachten over “Win een Tropilex hangmat of hangstoel!”

  1. Een hangmat zou ik graag willen. Wij hebben er echt een super plekje voor. De ‘Tortuga’ Lychée hangmat zou ik daar van ’t zomer graag zien hangen. Heerlijk relaxen dat wordt vast een top zomer 😉

  2. Een ligstoel is bij ons het makkelijkst te plaatsen dus ik zou daar voor gaan.Ik vind wel dat het je tuin enorm opfleurt en zie me al helemaal zitten deze zomer!

  3. Ik zie mezelf helemaal tot rust komen in een hangstoel, namelijk de ‘Bermuda’ hangstoel aragon van Tropilex. Ik heb er al een mooi plekje voor bedacht. In de achterkamer schijnt altijd heerlijk de zon en in de winter wordt het daar lekker warm. Ik ga dan lekker lezen in de Tropilex stoel. Dan kom ik helemaal tot rust!

  4. Fijn om met deze prijs alvast uit te kunnen kijken naar het voorjaar. Ik zou kiezen voor een hangstoel, zodat ik lekker comfortabel in de tuin een boekje kan lezen. Op fb kan ik je niet volgen, maar gelukkig wel op Bloglovin!

  5. Ik ben bij jou terecht gekomen door een link op de blog van ‘mamasliefste’ en zag deze leuke wedstrijd staan. Ik doe heel graag mee en volg je nu ook op Facebook 😉

Leuk als je een reactie achterlaat!