fijne feestdagen

Fijne feestdagen!

Lieve allemaal,

De feestdagen komen er weer aan. Het einde van 2016 nadert. Ik heb een heel bijzonder jaar gehad, waar ik binnenkort nog uitgebreid op zal terugblikken.

Het allermooiste hoogtepunt was natuurlijk de geboorte van Milas. Inmiddels zijn we alweer bijna 8 maanden verder, en is het jaar in een oogwenk ook weer voorbij gevlogen. Ik ben super trots op mijn gezinnetje en dankbaar voor alles wat ik heb mogen meemaken.

fijne feestdagen

Maar 2016 was natuurlijk ook het jaar waarin ik deze blog begonnen ben. Ook dat lijkt alweer een eeuwigheid geleden, en inmiddels heb ik ook al een mooie groei hierin mogen doormaken en zijn er al wat leuke samenwerkingen op mijn pad gekomen. Niets van dat alles was natuurlijk mogelijk geweest zonder jullie als lezers. Dankjewel!

Ik hoop dat we samen vooruit kunnen kijken naar een prachtig 2017. Ik wil jullie via deze weg hele fijne feestdagen wensen, en niets dan goeds voor het nieuwe jaar.

Dat 2017 een jaar mag zijn van verwondering, en dat we maar veel nieuwe, mooie herinneringen mogen maken.

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

 

Comments

comments

2 gedachten over “Fijne feestdagen!”

Leuk als je een reactie achterlaat!