fotodagboek

Fotodagboek week 1 | De eerste week van het nieuwe jaar!

De allereerste week van 2017 zit er alweer op, en in dit fotodagboek kun je weer meekijken hoe wij deze week zijn doorgekomen!

Zondag 1 januari

fotodagboek fotodagboek

Nieuwjaarsdag! Helaas moest ik zelf al vroeg uit de veren, omdat ik gewoon een vroege dienst mocht draaien op mijn werk. Het was dus een kort nachtje geweest. Ninthe, onze kleine nachtbraker, sliep ongelooflijk maar waar door alle herrie heen. Milas was wel wakker geworden en genoot een uurtje mee van het vuurwerk.

Maar overdag was ik dus gewoon aan het werk en mocht papa Ninthe en Milas vermaken. En gelukkig krijg ik dan altijd nog wel wat leuke fotootjes toegestuurd!

Maandag 2 januari

fotodagboek

Overdag was ik weer aan het werk, en omdat mijn schoonmoeder ziek was bleef Alexander een dagje thuis werken. Toen ik thuis kwam nam ik een nieuwe haarborstel voor Ninthe mee, en kapsalon Ninthe werd meteen geopend!

Vandaag was Milas ook alweer 8 maanden oud! Natuurlijk vergat ik weer om op deze dag de 8 maanden foto te maken met de milestone card.

Dinsdag 3 januari

Ninthe en Milas waren vandaag een dagje op het kinderdagverblijf. Alexander en ik waren allebei werken en er werden verder geen foto’s gemaakt vandaag.

Woensdag 4 januari

Vandaag gingen Ninthe en Milas uit logeren bij opa en oma.

fotodagboek

Zo te zien vermaakte ze zich daar wel!

En er werd natuurlijk ook lekker gegeten!

fotodagboek

Maar ook wij konden lekker eten, want we gingen heerlijk samen uit eten bij een tapas restaurant. Smullen!

Donderdag 5 januari

fotodagboek

’s Ochtends kreeg ik ook nog leuke foto’s van een lekkere badderpartij. Doordat ze vandaag aan het begin van de middag door Alexander opgehaald werden, en ikzelf van 10 tot 22u moest werken, zag ze ik nog een hele dag niet!

Vrijdag 6 januari

fotodagboek

Op vrijdag kregen we mijn oma op bezoek. We testte de nieuwe tweeling buggy uit door een blokje om te gaan. Ninthe wide er binnen ook graag inzitten en kon niet wachten totdat Milas wakker was, zodat ze er samen in konden zitten. Verder hadden we een lekker rustig dagje.

Zaterdag 7 januari

Op zaterdagochtend konden we eerst lekker op ons gemakje samen wakker worden. Milas vond het wel gezellig bij ons in het grote bed!

Het was behoorlijk slecht weer door de sneeuw door heel Nederland, maar desondanks trotseerde we de snelwegen op weg naar Toverland! Helaas zijn alle foto’s van mijn spiegelreflex camera op de een of andere manier mislukt, en was de batterij van mijn telefoon al snel leeg. Maar Ninthe had in ieder geval veel lol gehad ondanks dat ze in veel van de dingen waar ze graag in wilde nog niet in mocht omdat ze net te klein was.

Later waren we samen weer lekker thuis. We aten frietjes, dat ging er bij Ninthe wel goed in.

En ’s avonds keken we nog even naar een DVD met o.a. filmpjes van Ninthe de eerste paar maanden na haar geboorte. Ze vond het wel interessant om zichzelf en ons op tv terug te zien.

En zo kwamen wij dus de eerste week van het nieuwe jaar door! Hoe was jou week?

Liefs, Cindy

Volg me ook op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube!

Comments

comments

Leuk als je een reactie achterlaat!