Contact

Contact

Leuk dat je in contact wilt komen met Leven als Mama!
Ik sta open voor al je berichtjes met vragen of opmerkingen en streef ernaar om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Je kunt mij bereiken via onderstaand contactformulier of door rechtstreeks te mailen naar info@levenalsmama.nl

Gastbloggen

Lijkt het je leuk om (al dan niet eenmalig) een gastblog te schrijven voor Leven als Mama? Neem dan gerust contact op via bovengenoemde manieren. Wie weet is jouw blog hier dan binnenkort te lezen!

Samenwerking

Leven als Mama is een blog over mijn persoonlijke reis door het moederschap. Een reis die voor andere (jonge) moeders herkenbaar zal zijn en die ik op een eerlijke, inspirerende en open manier met de lezer wil delen. Heb je ideeën voor een mogelijke samenwerking passend bij Leven als Mama, neem dan contact op via het contactformulier of door te mailen naar info@levenalsmama.nl. Denk bijvoorbeeld aan een productreview, winactie of advertorial.

Mocht er een artikel geplaatst worden op basis van een samenwerking dan zal dit ten allen tijden in het betreffende artikel genoemd worden.

Eerdere samenwerkingen

contact - samenwerkingen

 

Mijn wondertje & ik

saal-digitaal-680x318
 logo-928x232

 

 

 

Contactformulier

Bewaren